Vujošević: Todorić širi laži da sam kriv za krizu u Partizanu

Bivši trener Partizana otkrio ko pušta priče da je on svojim potraživanjima prema klubu odveo crno-bele u finansijsku krizu

  • 71

Bivši trener Partizana Duško Vujošević ogorčen je zbog sve češćih priča da je on krivac što je sada kriza u Partizanu finansijska ali i rezultatska.

>>> VUJOŠEVIĆ ODGOVORIO DELIJAMA: Možda stvarno žele da se vratim, još ih bole onoliki porazi!

Vujoševića najviše pogađaju priče da zbog duga prema njemu (529.000 evra) Partizan ne može da sastavi bolji tim i da ima bolje rezultate.

>>>Pitali su Vujoševića zašto ne ide na utakmice Partizana: Njegov odgovor je logičan!

- Sa više strana se pušta da Partizan ne može da opstane jer je isplatio meni dug od pola miliona evra. Te priče kreću od mog dugogodišnjeg saradnika Dragana Todorića koga sam ja zadržao u klubu, smatrajući da su on i Miša Tumbas dobri za atmosferu. Izgleda da je Miša mnogo karakterniji od njega -kaže Vujošević, a prenosi Kurir.

- Ne želim da se bavim računicama koliko je klub zaradio na prodaju igrača koje sam dobrim delom ja osposobio, ali mogu da uporedm sa ostalim trenerima iz ABA lige koju smo mi više puta osvajali poput Sagadina, Šakote, Repeše, koji je imao 400.000 evra u Cedeviti godišnje i to mu je isplaćeno.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Iz sezone 2012/13 mi je isplaćeno 173.190 evra. Verovatno imaju pokriće za to, ali koliko se sećam dali su mi jednu ili dve plate manje. Za ostale dve sezone nisam dobio ništa, ali dušebrižnici nisu bili uznemireni što ja ni igrali nismo dobijali pare.

On dodaje kakav je dogovor oko isplate duga.

- Prema sporazumu treba da se isplati pet rata od kojih poslednja dolazi 2019. godine. Prva rata je stigla sa 20 dana zakašnjenja, a pri tom sam pristao da sve kazne platim sam, a iznose 84.805 evra za tehničke greške i ostalo. Bio sam spreman džabe da radim, ali ne i da džabe budem oteran - poručio je Vujošević.

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    25. decembar 2015 | 07:00

    Bravo majstore sve si u pravu. Dule na čelo kluba

  • 1970

    25. decembar 2015 | 08:26

    Gospodine, ni jedan navijač Partizana ne veruje u ove režirane napade kojima pokušavaju da prikriju očiglednu činjenicu da kada su Vas oterali ništa se popravilo nije i da je državni cilj urušavanja JSD Partizan uzeo maha. Ali kao što ste već jednom rekli, i ovo će se jednom lane zvati a onda ćemo im Gospodine pokazati pravu snagu i veličinu Partizana. smrt fašizmu živeo Partizan!

  • Ogi

    25. decembar 2015 | 05:54

    Nema tog Grobara koji ce u to da povjeruje! Dule je u Partizanu citav zivot,sad ste ga nasli napadati kad nije vise trener.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA