Potvrđeno Telegrafu: Zvezda pregovara sa fudbalerom Barselone! (FOTO) (VIDEO)

Braća David i Dorijan Babunski, makedonski fudbaleri u pregovorima su sa čelnicima crveno-belih

  • 36

Crvena zvezda uveliko radi na pojačanjima za prelazni rok. Posle dogovorenih uslova sa Damijenom Le Talekom, uveliko se radi na dovođenju makedonskih fudbalera, braće Babunski - Davida i Dorijana, nezvanično saznaje Telegraf.

>>> Zvezda dogovorila sve uslove sa velikom željom Grofa Božovića!

>>> DUŠKO TOŠIĆ ZA TELEGRAF: Želim titulu u Turskoj, možda se vratim u Zvezdu!

Oni bi predstavljali zalog za budućnost na duži vremenski period, ali bi doneli i instant kvalitet, pošto su izuzetno talentovani, što nije promaklo i velikanima španskog fudbala, Barseloni i Real Madridu, koji su doveli talentovane Makedonce u svoje redove.

Generalni direktor Zvezde je kontaktirao sa menadžerima igrača. Crveno-beli su se o kvalitetima braće Babunski raspitali kod legendi kluba Darka Pančeva i Ilije Najdoskog, od kojih su dobili ''zeleno svetlo''. Svojevremeno su braću Babunski povezivali sa Partizanom, ali bi oni na kraju mogli da završe u crveno-belom taboru.

Kako nezvanično saznajemo, obeštećenje bi za njih pojedinačno trebalo da bude oko 200.000 evra, što bi Zvezda mogla da isplati posle transfera Marka Grujića u Liverpul, koji vredi 7 miliona evra.

David Babunski (21) je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera Evrope. Nastupa za B tim Barselone, za koju je ove sezone na 12 utakmica postigao jedan gol. On je i reprezentativac je svoje zemlje, za koju je nastupio na šest utakmica. On je tipična ''desetka'' i pravi plejmejker, a već je i sazreo.

Neke od njegovih poteza pogledajte u priloženim snimcima.

Njegov dve godine mlađi brat Dorijan je ponikao u školi Real Madrida, a trenutno je u Fuenlabradi. Igra na poziciji napadača i prošao je sve selekcije reprezentacije Makedonije, ali još uvek nije debitovao za seniorsku reprezentaciju. Trenutno je u Fuenlabradi, ali je u poslednje vreme napredovao. Visok je 187 cm i snažan, a za tu građu je veoma pokretljiv i snalažljiv pred golom.

(D. U.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorcilo

    27. decembar 2015 | 23:39

    Zvezda je uvek imala super Makedonce.

  • Srbija

    27. decembar 2015 | 23:23

    Ljudi oni da su dobri,ne vi kostali po 200k,a igraju u Barseloni i Realu,pa više košta nas Luka,mladji je i jos igra u Srbiji,ali bilo bi dobro da dodju

  • ZvekiMonte

    27. decembar 2015 | 23:57

    Hitno jedan psihijatar da dodje u upravu Zvezde. Imace posla preko glave....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA