Ronaldo: Mesi je kompletniji fudbaler od Kristijana Ronalda!

Popularni ''Zuba'' ističe da je Argentinac kompletniji fudbaler i da zaslužuje

  • 16

Možda nose isto ime, ali legenda brazilskog fudbala Ronaldo nema dileme, Mesi je bolji od portugalskog Ronalda

>>> Da li vas iznenađuje gde i s kim će Ronaldo proslaviti Novu godinu?

>>> RONALDO GEJ? Ma važi, zbog nje juri u Maroko kad god može! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najboljih napadača u istoriji fudbala Brazilac Ronaldo ističe da je Argentinac kompletniji igrač od Kristijana Ronalda i da zaslužuje Zlatnu loptu za najboljeg u 2015. godini.

- Da se ja pitam, Zlatnu loptu dao bih Mesiju. Mislim da je kompletniji fudbaler, a uradio je mnogo spektakularnijih stvari - rekao je Ronaldo za argentinski Klarin.

Mesi je prvi favorit da po peti put bude proglašen za najboljeg fudbalera sveta, pošto je sa Barselonom osvojio trofej Primere, Kupa kralja, Lige šampiona, Superkupa Evrope i Svetskog klupskog prvenstva.

Pored Argentinca u užoj konkurenciji su upravo Ronaldo i saigrač iz Barselone Nejmar.

Dobitnik Zlatne lopte biće poznat 11. januara 2016. godine na svečanosti FIFA u Cirihu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scholes

    29. decembar 2015 | 10:13

    Mesi jeste bolji, ali kompletniji nije. Prvo, Mesi nikad ne moze da igra glavom kao Ronaldo, drugo, Ronaldu je mnogo bolja leva noga, nego Mesijeva desna. Trece, brzi je od Mesija. Ali je zato i sebicniji od Mesija, nije prirodan talenat kao Mesi vec trenira pet puta vise od Mesija..

  • bobo

    29. decembar 2015 | 12:02

    Ronaldo samo protiv Rajo Valjekana,Granade i slicnih ekipa moze da da 3 gola uvek kad je trebao nista nije odigrao.Mesi je za njega doktor fudbdla

  • biba

    29. decembar 2015 | 13:52

    Ima nekih ljudi koji su trenirali fudabl,cak ga i profesionalno igraju a da nemaju pojma o njemu. Ronaldo nikad,ali nikad ne moze biti cak ni fudbaler u odnosu na Mesija. Messi ce biti messi i da ne igra fudbal 20 godina a Ronaldu da oduzmete 10% snage nece biti ni za super ligu. Tako sam isto ja bio 3x bolji fudbaler od vecitog talenta iz moje zgrade ali to nikada nisam mogao da izjavim jer su se moji kvaliteti zasnivali na snazi. Sramota je da Ronalda poredite sa Messijem jer onda ispada da je Ronaldo bolji od Stojkovica,Savicevica,pa dal ste normalni? Ronaldo je igrac na nivou Panceva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA