Da li vas iznenađuje gde i s kim će Ronaldo proslaviti Novu godinu?

Portugalcu će društvo praviti saigrač iz Reala i poznati ultimatfajter, mada se sumnja da put u Maroko ima i drugu pozadinu

  • 5

Kristijano Ronaldo je izabrao desninaciju gde će proslaviti Novu godinu. U pitanju je Maroko, odnosno Marakeš, gde će najluđu noć dočekati i Pep Gvardiola, kao i Nejmar.

Međutim, neće zajedno slaviti. Portugalcu će društvo praviti saigrač Karim Benzema i ultimatfajter Badr Hari, Kristijanov veliki prijatelj i čovek s kojim su ga povezivali da je u gej vezi.

>>> RONALDO GEJ? Ma važi, zbog nje juri u Maroko kad god može! (FOTO) (VIDEO)

Ronaldo i družina će odsesti u hotelu ''The Pearl'' u kom noćenje košta 3.200 evra. Hotel poseduje bazen na vrhu, dok svaka soba ima prostrani balkon za odmor.

Šuška se da bi na tom balkonu mogla da bude i Melani Martins, manekenka portugalsko-francuskog porekla. Ona trenutno živi u Maroku i, prema navodima medija, glavni je razlog zašto Ronaldo prečesto boravi tamo.

Printskrin: Twitter/Badr Hari Printskrin: Twitter/Badr Hari
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    28. decembar 2015 | 22:17

    Ahahahaa gay xD

  • Velislav

    29. decembar 2015 | 01:28

    Kako sam se sada iznenadio...totalno neočekivano.

  • momazver

    29. decembar 2015 | 08:26

    Ja ću sa Melani,a i sebi i njima želim lep provod .Sebe pozdravljam pesmom grupe *Familija*-*Što ja volim taj sex*, a njih sa takodje čuvenom-*Mala,mala,mala grupa pede..*Srećna nam Nova Godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA