Terzić potvrdio da je bilo kontakta sa Đuričićem

- On je sjajan fudbaler, baš onakav kakav nam je potreban da na leto napadnemo Ligu šampiona - rekao je generalni direktor crveno-belih

  • 5

Volja nije sporna, ali jeste ugovor. I pored te dobre volje da obuče crveno-beli dres, Filip Đuričić neće imati priliku da to uradi ove zime.

Benfika se u potpunosti pita. Ugovor važi još tri godine, a u njemu piše: obeštećenje – 45 miliona evra.

On je doduše izrazio želju da bi voleo da bude Zvezdin igrač kada se budu igrale kvalifikacije za Ligu šampiona, ukoliko crveno-beli uspešno privedu sezonu kraju.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić pojasnio je da ne treba gajiti iluziju i očekivati dolazak ovog fudbalera za sada.

- Đuričić je sjajan fudbaler, baš onakav kakav nam je potreban da na leto napadnemo Ligu šampiona. U ovom trenutku njegovo dolazak u Crvenu zvezdu nije realan. Bilo je kontakata s njim ovih dana. Dečko je zvezdaš, ali ga Benfika ne pušta, a i plata mu je 900.000 evra - rekao je Terzić "Kuriru".

Fudbaler Benfike nije uspeo da se nametne po dolasku iz Herenvena, niti su “upalile” pozajmice Majncu i Sautemptonu.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. januar 2016 | 04:43

    Ako ne uspete s njim nek terza vidi kako stoji situacija sa ronaldom?eno ne znam da li je murinjo zauzet...sta ima veze ne ide kes iz njegovog dzepa zar ne....napadajte ls pa nek kosta koliko kosta jer se 2017 mora bolje ziveti pod svaku cenu zar ne?

  • мкг

    4. januar 2016 | 06:14

    „А и ми смо под блокадом, пада снег"...

  • Kimi

    4. januar 2016 | 16:45

    Dovesce ga terzza na 'djemtido' 45 milki xaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA