BOŽIĆU SPREMNA ZAMENA? Grobari će biti zadovoljni novim trenerom Partizana!

Navodno, nekadašnji asistent Duška Vujoševića preuzeće usijanu klupu crno-belih

  • 44
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Poraz u Nikšiću od Sutjeske bio je preloman, ma koliko da Petar Božić tvrdi da neće odustati od svog posla trenera Partizana.

Crno-beli su upisali i 12. poraz u sezoni, a prema najavama "Žurnala", sa novim "šefom" je sa pregovorima započeto još nakon meča sa Igokeom.

Navodno, Aleksandar Džikić, nekadašnji asistent Duška Vujoševića, zameniće Božića na klupi crno-belih, koji se nalaze u jako lošoj situaciji na svega sedam kola do kraja regularnog dela ABA lige.

Džikić je rešenje koje bi sigurno i navijači pozdravili, imajući u vidu i to da se dokazao posle usavršavanja u Minesoti.

Potom je u Evropi vodio Olimpiju, Lijetuvos Ritas i Krku. Sa oba slovenačka kluba je osvajao title šampiona države.

Dva meseca pred početak prošlogodišnjeg Eurobasketa dobio je otkaz na mestu selektora Makedonije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zuza

    5. januar 2016 | 09:02

    Kasno je da promjenite cijeli tim i trenera...igrate protiv zvezde, cedevite, buducnosti...ako nemate para za bolje od Djumića, Vitkovca, Koprivice, Vrabca i ne treba da igrate ABA ligu...

  • Palidrvce77

    5. januar 2016 | 09:55

    Meni nije jasno zasto Grobari uvek pisu o teorijama zavere? Pazi, oni sad napadaju i Pekovica, svog legendarnog kosarkasa i Berica, kapitena. Na raznim portalima pise da je Pekovic dobio dozvolu za izgradnju apartmana na Zlatiboru ali je kao uslov da je dobije trebao da otera Vujosevica. Kao, Dule mnogo pljuje vlast. A evo sada pisu da je Pekovic u talu sa Covicem, da hoce da upropaste Partizan da bi ga Misko Raznatovic uzeo za dzabe. Pa to su frustracije ljudi, ciste frustracije. Jedina istina je da je Partizan doveo neiskusnog trenera da vodi neiskusan i nov tim i da je to greska Pekovica i Berica. Muric, Vilson, Milutinovic, Marinkovic...nisu neki igraci ali nisu brate ni toliko losi. Uz podrsku punog Pionira i uz dobrog trenera ne bi bili tu gde jesu. Ajde, da li je Mega bolja kad u timu ima 7-8 igraca koji igraju? Ali ima boljeg i iskusnijeg trenera i cak su cetvrti ove sezone. Pitam svakog realnog i postenog Geobara gde bi sada bio Partizan da im je Milojevic trener od pocetka sezone? Sa ovim timom gde bi bio? Pa Krka, Metalac, Tajfun, Igokea, Sutjeska...su kao bolji? Imaju bolje igrace? Dajte priznajte, niste imali tim za trofej ali nije brate ovaj tim ni za poslednje mesto...Los trener, tj.neiskusan vas je doveo tu gde ate sad...

  • Huan

    5. januar 2016 | 08:32

    Daj boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA