Berluskonijev hitan telefonski poziv zbog Mihe: Koja je sudbina Srbina u Milanu?

Takvi telefonski razgovori su u Milanu uvek signalizirali drastičnu promenu u klubu

  • 2

Na samom početku 2016. godine se Siniša Mihajlović već našao u neugodnoj situaciji. Njegova ekipa je doživela neugodan poraz na svom terenu od Bolonje 1:0, i dovela u pitanje koliko će "izdržati" strpljenje Silvija Berluskonija.

Već se spekuliše da je vlasnik Milana telefonom razgovarao sa potpredsednikom Adrijanom Galijanijem o sudbini srpskog trenera na klupi "rosonera".

Takvi telefonski razgovori su u Milanu uvek signalizirali drastičnu promenu u klubu, ali je ovaj put, prema izvorima "Skaja", to makar danas izbegnuto, jer Mihajlović neće dobiti momentalni otkaz.

U subotu sledi novi meč, Milan ide u goste Romi, a navodi se da će klub pojačati aktivnost kad su u pitanju razgovori sa Mihinim zamenama. Ranije se pominjao Antonio Konte, a sada su u igri navodno i Ćezare Prandeli i Marčelo Lipi.

Odmah nakon meča je Mihajlović upitan o budućnosti.

- Ja sad razmišljam o narednoj utakmici. Ne mogu da stavim zavoj na glavu pre vremena - nekako mistično je odgovorio Mihajlović.

Osvrnuo se na to da je njegova ekipa protiv Bolonje imala previše šansi koje nije iskoristila, kao i to da je bila prisutna sebičnost među igračima.

- Težak poraz, napravili smo previše grešaka. Imali smo makar pet puta situaciju jedan-na-jedan sa golmanom, a nismo ih iskoristili. Ćerći je konkretno bio u lepoj prilici da umesto šuta prosledi pas, ali je osetio da treba da nastavi sa loptom. Onda smo na kraju rizikovali i izgubili. Treba da rešavamo probleme, da ostanemo mirni i tihi i da nastavimo da radimo. Idemo dalje, pa ćemo videti šta će se desiti.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    6. januar 2016 | 19:02

    Кога год доведу џаба! Довели Боатенга?.... још само негдје да ископају Ривалда!

  • Dr. za rock and roll

    6. januar 2016 | 23:18

    Mozete i Putina i Obamu da dovdete pukli ste po savovima. Predsenik vam bio na viagri kad vas kupovao-- uzas tim-- SAMPHDORIA DO POBEDEEE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA