Spektakularan NFL finiš: Jedna od najluđih utakmica koju je sport video! (VIDEO)

Počeo je NFL plejof i odmah smo postali svedoci istorijske utakmice

  • 7

Pitsburg Stilersi pobedili su posle neverovatne završnice divizijskog rivala Sinsinati Bengalse 18:16 u vajld kard meču NFL plejofa i zakazali duel sa Denverom u polufinalu konferencije.

Subotu uveče (a noć između subote i nedelje po našem) igrači Sinsinatija će dugo pamtiti. Imali su dva minuta pre kraja (1:50, tačnije) poen prednosti, a posle presečene lopte i posed kojim je trebalo samo da privedu utakmicu kraju.

Ali, njihovih 16 poena tokom poslednje četvrtine (Pitsburg je vodio 15:0) i povreda Bena Rotlisbergera, koji je zbog povrede ramena morao u svlačionicu, nisu bili dovoljni.

Big Ben se vratio tokom poslednjeg kvartala, a dve neverovatne greške domaćina, dovele su do toga da ovaj meč ima neverovatan epilog.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

>>> FALI VAM LISA EN? Od sada radi kao NFL komentator!

Najpre je trkač Sinsinatija u želji da osvoji jarde i troši vreme, ispustio loptu, davši na taj način rovitom Rotlisbergeru novu priliku da donese preokret sa saigračima. Na semaforu je stajalo samo 1:28 minuta do kraja, a to igrač kalibra kvoterbeka Stilersa ne propušta. Pasom je stigao do pola terena, a onda je glupost igrača Bengalsa i faul Adama Lekmena Džonsa koji je rivala pogurao 15 jardi napred, dao priliku da šutem za tri poena prelome utakmicu.

Da, šuter Pitsburga Bosvel je pogodio i manje od 20 sekundi pre kraja doneo konačnih 18:16. Vremena za oporavak od šoka i izgubljenog dobijenog meča nije bilo.

Pogledajte kompletnu rekapitulaciju meča.

U drugom vajld kard meču NFC-a Kanzas siti je urnisao Hjuston 30:0 i zakazao duel sa Nju Inglandom narednog vikenda.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Večeras (vajld kard):

Minesota - Sijetl 19,05

Vašington - Grin Bej 22,40

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sone

    10. januar 2016 | 14:34

    Celicna zavesa???

  • Peđa

    10. januar 2016 | 12:12

    Ovo je mogla da bude jedna od najboljih utakmica, ali su suduje toliko uticale da Pitsburg pobedi, da mi je na kraju ova ekipa postala najomraženija od svih iako sam na početku utakmice navijao za njih.

  • Zare MKD

    10. januar 2016 | 11:49

    Ukleti Cincinnati Bengals. Trener kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA