ZVANIČNO: Babović raskinuo ugovor sa Partizanom i odrekao se svih primanja!

Na zvaničnom sajtu ekipe iz Humske objavljeno je da je sa dojučerašnjim kapitenom raskinut ugovor

  • 25

Stefan Babović i FK Partizan su sporazumno i prijateljski raskinuli ugovor, objavljeno je na zvaničnom sajtu crno-belih. Dojučerašnji kapiten ekipe iz Humske se odrekao svih primanja ugovorenih do isteka ugovora i slobodan je u izboru novog kluba.

>>> Zašto je Andrija Živković napustio prvi trening Partizana? (VIDEO)

Bilo je izvesno da će Babović otići iz kluba već kada je završena polusezona, jer je tada razgovarao sa Ivicom Ilievim i istakao želi da promeni sredinu.

Stefan Babović je ponikao u Partizanu i nastupao u svim selekcijama omladinske škole kluba. U dva boravka u seniorskoj ekipi u periodu od 2010. godine učestvovao je u najvećim klupskim uspesima.

Crno beli su mu putem zvaničnom sajta zahvalili na svemu i poželeli mu sve najbolje u nastavku karijere.

- Uprava kluba se u svoje ime i navijača zahvaljuje Stefanu na doprinosu rezultatima kluba, bezgraničnoj privrženosti crno-belim bojama i želi mu puno sreće u nastavku karijere - piše na zvaničnom sajtu crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    14. januar 2016 | 19:57

    Nikada ti nisam zvidao. Naprotiv. Znao sam se posvadjati sa pola Ist.tribine. Cenio sam uvek sto si pravi GROBAR I veliki SMEKER sto sivi ovim gestom pokazao. Meni je zao sto odlazis. Zelim ti sve nsj.u nast.karijere. VOLE TE TVOJI (pravi) GROBARI. SRECNO!!!!!

  • Milos

    14. januar 2016 | 17:47

    Hvala ti legendo !!!!! Koliko te god neki nasi pjuvali... Ti kazi oprosti boze neznaju sta rade !!!! A divoljno je reci da tebe nije bilo ni ovo evrope nebih gledali !!!

  • Crni

    14. januar 2016 | 17:59

    Sretno Stefane. Veliki Partizanovac uvek davao svoj max.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA