Džikić pomešanih emocija govorio posle pobede Partizana nad Krkom

Trener crno-belih po prvi put je u hali Leon Štukelj bio na klupi protivničke ekipe, pa su mu osećanja bila pomešana

  • 10

Partizan se pod vođstvom Aleksandra Džikića vratio na pobednički kolosek i pod novim trenerom ima skor od dve pobede iz isto toliko mečeva.

>>> PARTIZAN BEŽI SA DNA: Džikićevi crno-beli dobili dramu protiv Krke! (FOTO)

Crno-beli su prvu zabeležili u duelu protv Cibone, a drugu protiv Krke, bivšeg kluba Aleksandra Džikića. Trijumf je došao u poslednjem minutu dramatične utakmice, a ključnu trojku pogodio je Čedomir Vitkovac.

Džikić je posle meča istakao da je za njega posebno emotivno bilo da se vrati u halu gde je ostvario najveće trenerske uspehe.

- Utakmica u Novom Mestu je za mene posebna, jer sam se vratio u grad i klub gde sam zabeležio najveće trenerske uspehe u mojoj karijeri. Emocije su mešane, i zbog situacije u kojoj se sada nalazi naš klub. Najbitnije je bilo, da počnemo borbeno i napravimo sve što možemo da pobedimo.

- Suprostavili smo se Krki, koja ima jednu od najjačih centarskih linija u ligi. Lično se radujem dobroj igri Kastratija i Ritlopa. Znali smo, da će ekipa Krke reagovati u trećoj četvrtini. Na previše lagan način smo joj dozvolili da čak i povede. Srećom, nismo pali u paniku - zaključio je Džikić.

Partizan se u sledećem kolu sastaje sa večitim rivalom Crvenom zvezdom, a meč je na programu 25. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    17. januar 2016 | 14:55

    sve komentari ljudi koji cas vole kk kravu muzaru pa kude onda je radonjic kriv kad puknu itd itd sa vama uvek komedija

  • Dzoni

    17. januar 2016 | 20:04

    Oooo. Sada ste vedete. Top 16. Pa vi niste znali ni sta znaci to. Sad odjednom Velesila. Pa nicija nije gorela do zore. Pogotovo ova vasa vestacka. Vise neznam ni kako se zovete ni sa kim igramo. Znam samo da je to tim iz predgradja Beograda. Izdrzacemo I ovu sezonu. Inace sve cestitke Zvezdi divi fmp beograd mts. Bravo. Bravo. Mi obecavamo samo borbu za nas jedan I jedini KK PARTIZAN !!!!!

  • Звезда

    17. januar 2016 | 11:10

    Каква чудесна серија? Чак 2 везане победе? Сви стрепе од Врапца, Ђумића и осталих "ведета".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA