Poznato je na šta je Zvezda potrošila 4,5 miliona evra od Liverpula

Crveno-beli isplatili radnu zajednicu, bivše igrače i aktuelni pogon, ali i klubove kojima je dugovala novac od transfera

  • 40
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je ekspresno potrošila 4,5 miliona evra od prve ulate Liverpula za transfer Marka Grujića. Zvezda je imala rekordnih 1.800 uplata, a najveći deo novca potrošen je na deblokadu računa - 1.800 000 evra.

Pored toga, crveno-beli su isplatili i pojedine klubove, kojima su dugovali novac od transfera, radnu zajednicu, bivše igrače, kao i aktuelni igrački pogon.

Do kraja meseca Liverpul bi trebalo da uplati i preostalih 1,5 miliona evra, a očekuje se i 500.000 evra od Makabija.

NA ŠTA JE ZVEZDA POTROŠILA NOVAC:

Deblokada računa - 1.800 000 evra

FK Rad - 580.000 evra

FK Jagodina - 320.000 evra

FK Spartak - 300.000 evra

Bivši igrači 500.000 evra

Radna zajednica (šest plata) 200.000 evra

Aktuelni igrački pogon: 800.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    19. januar 2016 | 00:42

    Sve je tu.Osim sto deblokada racuna podrazumeva i pare date Jagodini,Radu,Spartaku.Zvezda vise ne duguje niti jednom bivsem igracu !

  • mix

    19. januar 2016 | 05:01

    I, sad "Jovo na novo"! Ali, niste vi kao klub tu nista krivi, vi radite kako vam dozvoli FSS a to je apsurd od poslovanja i cisto bezakonje. Kako to da Zvezda tako lako potpisuje nove igrace pod blokadom (govorim o junskom prelaznom? I sa takvim protu zakonjem formira tim kakav ,logicno gazi ka tituli. Sad se pitam zasto to i drugi ne urade! Idemo svi u takvo samoubilacko ponasanje pa ko koga! Zaista bezobrazluk svoje vrste. Ponavljam, Zvezda radi sta joj dopustaju jer davljenik ne gleda na zakon vec za sta da se uhvati za spas. I sad ce poceti novo zaduzivanje. Potpisivanje enormnih ugovora (Babunski za 300 hiljada!), a najbolji igraci Partizana primaju najvise do 180 hiljada, samo primera radi(tek nekoliko njih)! Pa onda ponovo cirkusko ponasanje celu godinu bez plate. Dokle? Zasto? Ima neko ko se stalno busa u zakon i pravnu drzavu a "miljenica" kao da busi politiku Vlade nam efikasne? Je li sta brandica platila od dobijenih para za porez, silni porez koji duguje drzavi? Zar su precci Donaldi i Vieire od ubogih siromasnih narodnih masa koje cekaju u redu za 'lebac? Ili goloruki vojnici na granicnim medjama ?! Joj, joj....! Vele da idu na izbore uvereni u obnovu mandata.....

  • aca

    19. januar 2016 | 10:04

    Pa ko jos veruje ovim klosarima ..Grujic je prodat za 2 mil eura a ostatak je iz naseg bankomata i to je sve uradjeno preko menadzera .To zna ceo sportski svet jer se za igraca koji nema ni jedan nastup za re[rez.,u mladoj bio rezerva ,u LE ocajan a samo 10 namestenih utakmica je smesno za ozbiljnu cenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA