PARKEROV USLOV ZA ODLAZAK IZ ZVEZDE! Raosavljević: Ucene ne prolaze!

Reprezentativac Antigve i Barbude želi i ''jare i pare''

  • 29

Velikih problema Crvena zvezda je imala sa Džošuom Parkerom dok je napadač igrao za crveno-bele, a isti se javljaju i sada kada Miodrag Grof Božović ne računa na njega.

Reprezentativac Antigve i Barbude je ''persona non grata'' na Marakani, ali napadač ne želi da je napusti. Tačnije, želi od jednim uslovom - da mu se isplati svaki dinar uslovljen ugovorom do 30. juna 2017. godine.

>>> Grujić: Volim Grofove treninge jer nema suvog trčanja

Parker traži svih 150.000 hiljada kako bi napustio Zvezdu koja, kako saznaje Sport, nudi da mu isplati 50.000 koliko mu duguje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Smatram da je ponuda korektna i ako je na to spreman Parker mi ćemo spremiti papire. Ucene ne prolaze, a najbolji pokazatelj je Mbođ koji je bez reči pristao na dogovor i otišao u Žalgiris. Nikome začarani krug ne ide u prilog - rekao je sportski direktor Blažo Raosavljević za Sport.

Podsetimo, Parker je u Zvezdu došao iz Domžala kao kompenzacija za Nemanju Maksimovića od 80.000 evra koliko su dugovali Slovenci.

Ispostavilo se da je to velika greška crveno-belih koju je, u razgovoru za Telegraf, letos potvrdio i bivši trener Zvezde i legenda Domžala Slaviša Stojanović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    19. januar 2016 | 11:18

    Ako nece da ide treba ga drzati do kraja ugovora, ne dati mu da izadje iz Srbije, davati mu individualne treninge u 5:00 i 23:00, koristiti ga za zivi zid kad Ibanjez vezba slobodnjake...

  • Dr No

    19. januar 2016 | 13:04

    Neka ga do kraja ugovora....svaki dan tri treninga...kondicioni u prirodi...teretana...moze i skola...potreba kluba i tima je da zna nas jezik da bi se uklopio....znaci dvocas dnevno...redovna kontrola na alkohol...kontrola svakodnevna da li vodi sportski zivot...znaci provere da li je u krevetu u 22 00h...naravno novcane kazne za sve neispunjeno sa njegove strane i sto se kosi sa klupskim pravilnikom...obavezno ucestvovanje u raznim akcijama i pojavljivanje u humanitarne svrhe...uposliti ga svakodnevno pa ima da pobegne do aprila...

  • Rasha

    19. januar 2016 | 14:10

    Ljudi moji zvezdas sam od malih nogu ali ugovor je ugovor , ako zele da ga se otarase onda se moraju snjim dogovoriti , ajde idi pre roka godinu ipo ranije a samo do otkaza da se plati to ne prolazi nigde pa ni kod nas , sporazumni dogovor i gotovo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA