Tomić ne vodi Živkovića i Abubukara na Kipar

Novajlije na čelu sa strancima Evertonom i Goguom odlično rade, ističe trener crno-belih

  • 5

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da će do polaska na pripreme skratiti spisak igrača i otkrio da na Kipar neće putovati golman Živko Živković i napadač Abubakar Umaru.

- Živković ne trenira sa nama i nadam se da će uspeti da realizuje transfer u inostranstvo. Što se tiče Abubakara on je povređen i nema smisla voditi ga ako ne može da trenira - rekao je Tomić novinarima u SC Teleoptik.

On je dodao da novajlije na čelu sa strancima Evertonom i Goguom odlično rade i da maksimalno žele da se prilagode ekipi.

- Uče jezik, bitno je da nauče osnovne reči kako bi se lakše uklopili u sistem. Ne bih ulazio u dublju analizu, vreme će sve pokazati -  istakao je Tomić.

Moguće je da na prvu fazu priprema ne krenu ni Nikola Ninković i Andrija Živković, ali o tome će se više znati posle njihovih sastanaka u ponedeljak sa rukovodstvom kluba.

>>> Iliev: Andrija Živković stavlja katanac na Partizan!

>>> OSTAVI DETE NA MIRU: Navijači Partizana poručuju Ilievu da ne ucenjuje Andriju!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    23. januar 2016 | 14:47

    Распад јсд-а? Реално доста дуго су и опстали после распада. Главни не иду на припреме, ови који су дошли кад виде где су дошли, "пеналиће" оног ко их је довео... Губе се на свим пољима. Па то и није тако лоше. Ала су их оправили, свака им част.

  • Doktor PFK

    23. januar 2016 | 14:42

    A majko mila jeli on normalan,nekako nemam poverenja u njega dva najbolja igraca ne vodi.

  • Grobarcina

    23. januar 2016 | 19:12

    Abu se odmara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA