Reakcija VSS i Stefana Mitrovića: Pozdravio sam se s predsednikom Nikolićem (FOTO)

Srpski vaterpolista demantuje medijske naslove da je ignorisao predsednika Srbije

  • 6

Informacija nastala iz isečenog video snimka na kojem se prilikom dodele medalja na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za vaterpoliste vidi da se predsednik Srbije i reprezentativac Stefan Mitrović nisu pozdravili odmah po uručivanju medalje, demantovana je na sajtu Vaterpolo saveza Srbije i od samog zlatnog "delfina".

- U trenutku dodele medalje i burnog aplauza, instiktivno sam odpozdravio publici, ne videvši ispruženu ruku gospodina predsednika. Par sekundi nakon toga primio sam čestitke od predsednika, i to na drugarski način, kojim se obično pozdravljaju sportisti - poručio je Mitrović između ostalog.

>>> Do petka svaki zlatni vaterpolista dobija po 20.000 evra!

>>> (VIDEO) Otkrili smo ko najbolje peva među zlatnim vaterpolistima!

U kući vaterpola prepoznali su trenutak da reakciju Stefana Mitrovića postave na centralno mesto sajta, kako bi se nedvosmilesno poručilo da se radi o nesporazumu i zloj nameri pojedinaca.

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

- Uopšte ne želim da se moje ime ili neki gest povezuje sa politikom, koja me uopšte ne zanima. Svaki put do sada uvek sam bio na raspolaganju svim predstavnicima medija za bilo koje sportske razgovore. A da bih bio i vama moraćete da se izvinite za nanetu uvredu.

- Žao mi je što u danima, kada sport kojim se bavim, doživljava izuzetne ocene sa svih strana, moram da reagujem na nešto, što nema veze ni sa vaterpolom, ni sa mnom niti odgovara istini - ističe se na kraju saopštenja Stefana Mitrovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glas razuma

    27. januar 2016 | 14:30

    Jedan tabloid koji nezasluzuje ni ime da mu se pomene iz svoje mrznje prema predsedniku i premijeru lupeta koje kakve gadosti i gluposti, izmislio je celu pricu?! Manje vise to je njihov obraz, ali nemoj nas da pravi budalama??? Po njihovoj glupavoj polupismenoj pisaniji mi treba da verujemo njima, a da neverujemo sopstvenim ocima. Svi koji su gledali videli su da se vaterpolista po zavrsenom odmahivanju publici pozdravio. Licno sam to protumacio uzbudjenjem i impresionirascu trenutka.

  • serb

    27. januar 2016 | 14:26

    Sta reci kad nemozes u bazenu onda sudije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA