Filip Stojković promenio ploču: Svi znaju za koga navijam, hoću samo u Zvezdu! (VIDEO)

Desni bek Čukaričkog sada ističe da bi prešao samo u Zvezdu, iako je pre 20 dana za Telegraf rekao da nema ništa protiv da pređe u Partizan

  • 15

Filip Stojković bio je ovog prelaznog roka na meti Partizana, a u izjavi za naš sajt rekao je da nema ništa protiv da pređe u redove crno-belih, iako je ponikao u Crvenoj zvezdi.

>>> Stojković za Telegraf najavio odlazak u Humsku: Nemam ništa protiv da pređem u Partizan

Međutim, sada kada se to izjalovilo, ponovo je promenio ploču, a novinare okrivio da su mu izmišljali izjave.

- Kao što sam dao jednu ili dve izjave, rekao sam da će Čukarički sve odlučiti o mojoj daljoj sudbini, prepustio sam to gazdi kluba, a na meni je da treniram i posvetim se svojim igrama- Ja sam dao samo Žurnalu izjavu da se ne mešam u transfer politiku i da su mi se izmišljale neke gluposti, znam šta sam rekao, da gazda sve odlučuje - rekao je Stojković u intervjuu za SOS kanal sa priprema na Kipru.

On zaista jeste rekao da će gazda odlučiti o njegovoj sudbini, ali je zaboravio da kaže da je izjavio i da nema ništa protiv da pređe u Partizan, te je te svoje reči, koje je izgovorio za naš sajt, okarakterisao kao izmišljotine, što je krajnje nekorektno sa njegove strane.

- Svi znaju za koga ja navijam i čije sam boje nosio 10-12 godina i svi znaju da mi je san da jednog dana igram tamo. Na nama je da radimo i vredno treniramo, pa možda se i to desi možda već na leto - rekao je Stojković i sada najavio mogući transfer u Zvezdu, što možete videti u prvom delu intervjua.

OVAKO JE GOVORIO PRE SAMO 20 DANA:

- Nemam nikakav problem da odem u Partizan. Ali, moram sve u razgovoru sa njima (Čukaričkim i Partizanom) da dogovorim. Džaba meni ako sam voljan da pređem u Partizan, ako se klubovi ne dogovore. Ne mogu ja sam da odlučim.

Zna se da si ponikao u Zvezdi, tamo si se fudbalski školovao, ali nisi dočekao da postaneš važan deo seniorskog tima?

– Ne volim da se takve stvari provlače po medijima. Ja sam profesionalac. Odrastao sam u Zvezdi, ali nisam igrao tamo, tako da nemam problem da igram u Partizanu, pogotovo ako mi to može biti korisno za karijeru i za moju budućnost - rekao je Stojković za Telegraf.

Rekao, pa porekao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • superheroj

    2. februar 2016 | 11:09

    Dali ste video gdje tvrdi da to nije rekao i da mu je san igrati u Zvezdi. Gdje je vas video kad je navodno rekao da bi presao u partizan?

  • Djile

    2. februar 2016 | 12:28

    Ko hoce u pakistan kad im preti scenario kao zvezdi. Mi se cupamo, i vracamo a pakistan tone. ..svi igraci ih odbijaju, nece niko kod njih. To je jasno ko dan

  • Majstor SEKI

    2. februar 2016 | 12:10

    Dodji majstore u Zvezdu i oteraj ovog Petkovica izmisljenog desnog beka koji nema veze sa fudbalom.Pozdrav DELIJE KRUSEVAC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA