VUJOŠEVIĆEV PRVI PORAZ: Limož pao u Nemačkoj u poslednjim sekundama!

Limož će u poslednjem kolu protiv PAOK-a na svom terenu imati šansu da obezbedi plasman u narednu rundu

  • 7

Limož je zaustavljen prvi put od kako ih je preuzeo Duško Vujošević. Šampion Francuske je poražen u Nemačkoj od Oldenburga u Evrokupu sa 92:88, u neizvesnoj završnici koja je odlučena u poslednjim sekundama meča.

Tokom celog meča se vodila velika borba i bilo je jasno da će pobednik biti odlučen u samom finišu meča. Ključnu trojku postigao je na 1:40 Dagins Von posle čega se Oldenburg odlepio na +5. Limož se nije predavao i uzvratio je trojkom u istom napadu. Imali su priliku i za poravnanje rezultata, ali je Šafarcik izgubio loptu, posle čega je nemačka ekipa poentirala.

>>> Vujoševićev novi miljenik: Ko je mali Poljak kojeg Dule driluje do poslednje kapi znoja?

Bungu Kolo je pogodio trojku na pet sekundi pre kraja i vratio nadu da Limož može da izbegne poraz, ali je Von bio precizan sa linije penala i tako postavio konačan rezultat na 92:88.  Von je i bio najefikasniji sa 21 poenom, dok je Prepelič postigao 16. Nemanja Aleksandrov se za 23 minuta u igri nije upisao u listu strelaca.

U ekipi Duška Vujoševića najefikasniji je bio Denijels sa 15, Bungu-Kolo je postigao 14, a Leo Vesterman 13 poena.

Limož posle 5 kola ima skor 2:3, a u poslednjem kolu dočekuje PAOK 10. februara, gde će imati priliku da obezbedi plasman u narednu rundu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA