HRVATSKI FUTSALER: Divno je u Beogradu, Srbija će navijati za nas!

Jakov Grcić ubeđen i da će predsednik FSS biti uz Kockaste

  • 23

Hrvatska futsal reprezentacija svoje učešće na EP u Beogradu počinje u petak od 18.30 minuta, kada u meču za plasman dalje igraju protiv Kazahstana.

Sudeći prema izjavama koje su davali za tamošnje medije, divno im je u glavnom gradu Srbije i uvereni su da će naša ekipa navijati za njih.

>>> AKSENTIJEVIĆ VS RIKARDINJO: Srpski golman ga je već dva puta zaustavio!

- Srpska reprezentacija će navijati za nas, kao i predjednik srpskog saveza. Ugodno je u Beogradu, nismo imali nikakvih problema, neugodnosti. Treniramo, radimo i jedva čekamo početak - rekao je Jakov Grcić za 24sata.hr.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Hrvatski futsaler otkrio je i kojom pesmom se motivišu, odnosno koja pesma se čuje u Hajatu.

- To je naš način motivacije. Stojkić je zadužen za takve stvari, za pesme. Ima ih dosta, ali jedna je uvek tu s nama, od Eura 2012. u Hrvatskoj. Doris Dragović i "Ovo je naša krv" - jasan je Grcić.

Hrvati su u grupi sa Rusijom i Kazahstanom i u slučaju pobede protiv ovog rivala obezbediće četvrtfinale, jer su Rusi u prvom kolu savladali Kazahstance rezultatom 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    5. februar 2016 | 19:10

    ha ha ha ha....hahahaha...... U Beogradu jeste divno,jer smo vrhunski domacini i za to veliko hvala,samo budi malo tishi kada to izjavljujes,jer ako te cuju tvoji...,,, Sto se tice navijanja,to zadovoljstvo ti ne mozemo pruziti,na zalost tvoju,a zasto,kad porastes kashce ti se samo!!!

  • Еуклид

    5. februar 2016 | 18:18

    А зашто би навијали за вас? Јел због лепог дочека наших тенисера у сплиту? Или "навијања" у словенији на ватерполо првенству када су ваши навијачи показали какви су дивљаци? Надам се да ће вам отежати, али да неће радити оно што ваши раде. Да се на спусте на ваш ниво.

  • ortodox

    5. februar 2016 | 18:27

    Vi ste bas zasluzili da navijamo za vas.Ako iko voli Srbiju i sve sto je Srpsko to ste zasigurno vi demokrate .Jadni ste zaista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA