NJUJORK VIDEO SJAJNOG SRBINA: Jokić dvocifren i u najpoznatijoj hali sveta! (VIDEO)

Srpski centar pružio sjajnu partiju u Njujorku i dao značajan doprinos rušenju Niksa

  • 0

Košarkaši Denvera savladal su Njujork Nikse u Medison skver gardenu sa 101:96, a značajan doprinos dao je i srpski košarkaš Nikola Jokić.

Centar Nagetsa nastavio je sa sjanjim parijama, pa je ovoga puta Njujorku ubacio 13 poena za 18 minuta u igri. Imao je i šest skokova i jednu ukradenu loptu.

>>> Jokić dominirao u preokretu Denvera, Amerika priča o njegove dve vezane odlučujuće trojke! (VIDEO)

Posle dugo vremena istakao se i bivši košarkaš Partizana, Žofri Lovernj, koji je ostvario dabl-dabl 12 poena i 10 skokova za 29 minuta na parketu. Mediji u Americi su pisali da Jokić sjajnim parijama ''tera'' Lovernja iz Denvera, koji je imao sve manje prilike da igra, ali je ovoga puta dobio šansu i iskoristio je.

Denver je bolje otvorio meč i prvu četvrtinu rešio u svoju korist sa 31:20, a završio ju je Danilo Galinari spektakularnom trojkom sa pola terena.

Druga deonica bila je izjednačena, da bi u trećoj Njujork ponovo došao u egal. Ipak, u poslednjoj depnovi je Denver bio bolji i na kraju dobrim bacanjima Vilija Bartona u finišu rešio meč u penal završnici.

Barton je uz Galinarija bio najefikasniji u Dnveru sa 19 poena, dok su u Njujorku bolji od ostalih bili Kristaps Porcingis i Karmelo Entoni sa 21 poenom.

>>> Vučević srušio Atlantu košem uz zvuk sirene (VIDEO)

Nikola Vučević je pogotkom u poslednjoj deonici srušio Atlantu, a Crnogorac je pružio još jednu sjajnu partiju sa 22 poena i bio je najefikasniji u redovima Medžika.

Rezultati:

Njujork - Denver 101:96

Orlando - Atlanta 96:94

Boston - Sakramento 128:119

Majami - LA Klipers 100:93

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA