JAUKAO OD BOLOVA: Huligani Panatinaikosa mučki pretukli novinara! (VIDEO)

Kontroverzni grčki novinar je toliko jaukao od brutalnih batina da je probudio komšije koje su odmah pozvale policiju

  • 1
Printskrin: Youtube/Τάκης Τσουκαλάς - Άντε Γειά Official Printskrin: Youtube/Τάκης Τσουκαλάς - Άντε Γειά Official

Navijačko rivalstvo u grčkoj toliko je jako između Olimpijakosa i Panatinaikosa, da navijači napadaju i novinare koji navijaju za jedan od ova dva kluba.

Tako nešto na svojoj koži je osetio kontroverzni novinar Takis Tslukas, koji je voditelj emisije o Olimpijakosu, u kojoj sa gostom emisije govori o aktuelnostima u grčkom sportu.

>>> Navijački neredi u Grčkoj - sevali su i noževi (VIDEO)

On otvoreno ističe da navija za Olimpijakos, pred kamerama nosi obeležja ovog kluba. Ipak, posle jedne emisije su ga sačekali navijači Panatinaikosa, koji ga otvoreno mrze zbog svega što priča u emisiji.

Napravili su mu klasičnu sačekušu uveče posle emisije i toliko su ga prebili da je glasno plakao od bolova i probudio komšiluk u mrklo doba. Oni su odmah pozvali policiju, ali su napadači pobegli i nesrećnom Tslukasu oteli dres košarkaša Olimpijakosa Mancarisa, koji je imao na sebi u tom trenutku.

Pogledajte video.

Ako bismo pravili paralelu sa Srbijom, Takis Tslukas bi bio grčka vezrija novinara Dejana Anđusa, koji ima sličnu TV emisiju u kojoj priča o sportu, a takođe je i sam napadnut posle jedne emisije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA