Lejkersi pokušali da trejduju Kobija za Lebrona!

Da je 2007. godine izvršena razmena dva superstara, bio bi to verovatno najspektakularniji trejd u istoriji NBA lige

  • 0

Možete li da zamislite Kobija Brajanta u dresu nekog NBA kluba a da to nisu Los Anđeles Lejkersi? Verovatno ne, ali je malo falilo, prema podacima novinara ESPN-a, koji je otkrio detalje planiranog trejda koji je mogao da preokrene modernu istoriju najjače košarkaške lige sveta.

>>> NIJE KOBI JOŠ ZA PENZIJU: Brajant trojkom za pobedu ućutkao ''Obrvu'' i Nju Orleans! (VIDEO)

Naime, Lejkersi su 2007. godine planirali da trejduju Kobija Brajanta za Lebrona Džejmsa. Brajant je tada bio u punoj snazi, imao je 28 godina i igrao je jednu od najboljih sezone.

Sa 32 poena prosečno po utakmici on je tada proglašen za MVP-ja NBA lige. Ipak, Lebron je to bio pet puta uzastopno posle toga.

Kobi je tada bio nezadovoljan u Lejkersima i tražio je trejd. Klivlend je dobio ponudu i to je bila prva koju su ozbiljno razmotrili, prema navodima izvora iz kancelarije Kavalirsa.

Kobi Brajat igra poslednju sezonu u karijeri, a u poslednje vreme pruža sjajne partije koje podsećaju na dobru staru ''crnu mambu''.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA