Da li je moguće da ovo zakucavanje nije pobedilo na Ol staru? (VIDEO)

Aron Gordon pomerio granice kada su u pitanju zakucavanja, ali ni to nije bilo dovoljno za titulu

  • 14

Velika debata se povela u javnosti posle takmičenja u zakucavanjima na NBA Ol star vikendu u Torontu, gde je Zek Lavin odbranio titulu.

Po mišljenju mnogih, nezasluženo! Društvene mreže bukte od komentara u kojima se izražava revolt jer titula nije pripala Aronu Gordonu, koji je zakucavanja podigao na jedan potpuno drugačiji nivo.

>>> DUGO ĆE SE PRIČATI O OVIM ZAKUCAVANJIMA: Lavin odbranio titulu u epskom duelu sa Gordonom (VIDEO)

Lavin jeste takođe bio spektakularan, ali nešto slično smo od njega videli i prošle godine, a ovo u Torontu kao da je bila repriza njegovog prošlogodišnjeg izdanja.

>>> NBA IMA NOVOG KRALJA U ŠUTIRANJU TROJKI: Stef Kari izgubio titulu u Torontu! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/NBA Printskrin: Youtube/NBA

Za razliku od njega Gordon je bio inovativan i kreativniji. Uveo je u svoju tačku i maskotu Orlanda, koja mu je bila asistent. Izveo je tri fantastična zakucavanja uz pomoć maskote i doveo halu do delirijuma.

Ipak, kruna večeri bilo je preskakanje maskote i proturanje lopte ispod nogu, a potom i snažno zakucavanje koje je raspametilo sve ljubitelje NBA lige.

Pogledajte ga dobro!

Ipak, ni to nije bilo dovoljno za trijumf.

Posle takmičenja Gordon je izjavio da bi se bolje pripremio da je znao da će se ređati maksimalnih 50 poena za zakucavanja i jednog i drugog.

- Da sam znao da će biti tako, bolje bih se pripremio i bili bismo ovde i zakucavali bismo celu noć i dobijali bi 50-ice iz serije u seriju. Nisam znao da će biti tako - rekao je Gordon, koji je imao jedno zakucavanje od 47 u poslednjoj fazi, što je Lavin iskoristio zakucavanjem sa linije slobodnih bacanja, pri čemu je proturio loptu kroz noge u vazduhu.

- Zek je neveoravatan u zakucavanjima. on je proturio loptu kroz noge sa slobodnog bacanja. To je ludo. Dakle, zbog tog zakucavanja trofej je kod njega, a ne kod mene - rekao je Gordon.

Mislite li da je Aronu Gordonu učinjena nepravda na takmičenjima u zakucavanjima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    14. februar 2016 | 11:12

    sramota breeeeeeee! sta je Gordon trebalo da uradi da bi pobedio Lavina?!u svakom segmentu zakucavanja Gordon je bolji od Lavina!Gordone,svaka cast ti si apsolutni pobednik!

  • MNE

    14. februar 2016 | 12:51

    Mislim da su momka debelo ostetili

  • Neko važan

    14. februar 2016 | 12:45

    Auuuu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA