Zvezda isplatila fudbalere: Stranci dobili čak i platu za februar UNAPRED!

Crveno-beli dobili drugi ratu Liverpula za Marka Grujića čime su rešili brojne finansijske probleme

  • 14

Generalni direkror Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je za klupski sajt da je u petak stigla druga rata Liverpula za Marka Grujića, kojim je klub sa Marakane isplatio nagomilane dugove prema državnim firmama, ali i aktuelni igrački kadar.

- U petak je legla druga rata za Marka Grujića kojom smo poplaćali dosta dugova, pre svega prema državnim firmama za struju, vodu, kao i porez. Takođe, svi naši strani igrači su u potpunosti isplaćeni, čak su dobili februarsku platu unapred.

- Sledeći zadatak je da se u potpunosti isplate bivši igrači. Imamo moralnu obavezu prema njima jer su mnogo puta prolongirali obaveze, poslednji put u oktobru prošle godine - rekao je Terzić, a potom se osvrnuo i na situaciju sa Džošuom Parkerom, koji najverovatnije odlazi u Kazahstan.

- Što se Parkera tiče mislim da ćemo mu najverovatnije obezbediti klub, sutra ili prekosutra, u Aziji gde će otići na jednogodišnju pozajmicu. Ako se to realizuje, od pozajmice ćemo prihodovati 50.000 evra, a ukoliko ostane u tom klubu još 150.000 evra na ime obeštećenja - objasnio je Zvezdan Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum

    14. februar 2016 | 11:06

    Tako je! Terzo majstore, mogu samo da ti pljunu pod prozor! Ali morate da nastavite tako,domaćinski i pošteno. Pa ako udjemo ove god. u grupnu fazu lige šampiona, Bog da nas vidi! Zvezdo zgazi ih sve!!!

  • Narkus Vilijams

    14. februar 2016 | 11:03

    Dug nam je 36 miliona, nijedno evropsko takmicenje nismo igrali od onda kad nam je dug bio 52 miliona.Terza radi sjajan posao i ocekujem velike stvari od ovog tima

  • Petar

    14. februar 2016 | 11:05

    Okrece se kolo "srece"....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA