PRELETAČ: Grobar Fejsa u dresu Crvene zvezde!

Nekadašnji vezista Partizana na kraju meča Olimpijakos - Crvena zvezda obukao dres nekadašnjeg ljutog rivala

  • 2

Crveno-beli praznik na "Karaiskakiju" je uveličao i jedan partizanovac. I to na kakav način! Nekadašnji vezista Partizana, Ljubomir Fejsa je baš "podlegao atmosferi" pa je meč završio u Zvezdinom dresu!

Zvezda je poražena na gostovanju bratskom Olimpijakosu, ali je "dobila" novog "navijača". Šalu na stranu, ko je mogao očekivati pre par godina da ćemo jednod najboljih fudbalera tadašnjeg Partizana u skorije vreme videti u dresu Zvezde. Ali, eto, desilo se i to. Ljubomir Fejsa se baš uklopio u slavljeničku atmosferu atinskih i beogradskih crveno-belih, pa mu nije smetalo da na kraju meča razmeni opremu sa protivničkim fudbalerom i obuče dres nekada ljutog rivala. U Partizanu će mu verovatno mnogi zameriti na ovom potezu, ali mu u fudbalskom almanahu ostaje zapisano da je za tri godine u Partizanu osvojio tri šampionske titule i dva kupa, pa se ne može reći da nije dao maksimum klubu iz Humske.

(Telegraf.rs/izvor: redstarbelgrade.info/foto:redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA