Bogićević hoće da kupi Partizan, uskoro menja Đurića!

Poznati šabački biznismen namerava da kupi klub kada budu regulisana pravila privatizacije, a uskoro postaje predsednik "crno-belih" i ulaže pet miliona evra

  • 5

Dragan Đurić povlači se sa mesta predsednika Partizana, a njegovo mesto preuzeće biznismen i bivši igrač "crno-belih" Miroslav Bogićević, koji u klub donosi početni kapital od pet miliona evra.

Bogićević, vlasnik i direktor koncerna Farmakom, već nekoliko meseci pominje se kao novi predsednik "crno-belih", a i sam je u više navrata javno isticao da će preuzeti čelnu poziciju Partizana. On je obećao da će doneti značajna finansijska sredstva u klub, a spreman je i da ga kupi kad se u potpunosti regulišu pravila privatizacije, saznaje "Blic".

S druge strane, aktuelni predsednik Đurić je ne tako davno na jednoj proslavi rekao fotoreporterima "Slikajte me, nećete imati priliku još dugo", da bi zatim "Blicu" potvrdio da razmišlja o povlačenju, ali da prvo treba da završi neke započete poslove.

Eliminacija iz Evrope prošlog leta, porazi od Genka i pre svega Šamroka, a zatim i svađa sa tadašnjim trenerom Stanojevićem i sportskim direktorom Krstajićem, pokrenula je lavinu nezadovoljstva, a blokada računa je kap koja je prelila čašu.

Ogromno nezadovoljstvo radne zajednice kulminiralo je u utorak, kad je pojedincima uplaćen deo dugovanja. Neki podaci govore da se radi o iznosima od 10.000-15.000 dinara po čoveku.

Đurić očigledno nema rešenje da izvede klub iz finansijske krize, a tri uzastopna praza od Zvezde u meseci po dana ubedila su svakog Partizanovca u to da Avram Grant nije pravo rešenje za trenera, iako je sačuvao ono što je Stanojević jesenas stekao.

Đurićev odlazak donosi promene i u sportskom sektoru, što je i logično, a svakako je najzanimljiviji povratak Krstajića na mesto sportskog direktora. Grant je na putu da se vrati u Englesku, a mestu trenera najbliži je Vuk Rašović. Nekadašnji prvotimac "crno-belih" bio je član stručnog štaba kad su treneri bili Jokanović, Stevanović i Stanojević, zna prilike u klubu i ima pro-licencu.

(O. Mrkić)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мали Сале

    10. maj 2012 | 10:48

    Е вала било је и време,доста манекена,позера и ноторних алкохоличара који се играју судбином клуба и запослених у њему. Обећавали су куле и градове,претворили клуб у седиште СПС-а,урушили све оно што је било изграђено као темељ омладинске школе,доводили ислужене играче и квази стручњаке за огроман новац а резултата нигде. Станојевић и Крстајић им засметали када су проговорили о истини. Ђурић, Грубор, Бабић и компанија нису способни ни да окрече оно што је Зека оставио иза себе а да знају да униште то су доказали!!! РАЗЛАЗ - манекени - таксисти и алкохоличари!!!!!

  • Grobar

    10. maj 2012 | 13:31

    To macko...Idemo bre u Ls i na 6 uzastopnu titulu!!!

  • Alex Ilic

    10. maj 2012 | 11:17

    Jao, sto se vise blizi smena "Mutavog" sve smo nestrpljiviji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA