Igrače PAOK-a policija spašavala od navijača u Solunu!

U Solunu je skoro pa vanredna situacija zbog loših rezultata najpopularnijeg kluba u gradu

  • 5

Poraz od gradskog rivala Iraklisa na svom stadionu prelio je čašu kod navijača PAOK-a koji su dugo posle kraja meča čekali igrače da izađu iz svlačionica kako bi dobili od njih objašnjenja za loše igre ove sezone.

Kako prenose grčki mediji, oko 300 navijača PAOK-a besno je čekalo ispred stadiona Tumba,da bi tek intervencijom policije, prvotimci solunskog kluba bili bezbedno sklonjeni. Tako se zamalo nije ponovila situacija od pre nekoliko dana kada je trener PAOK-a, Igor Tudor morao da beži od sopstvenih navijača u Solunu.

>>> Stotine baklji i jedan gol! Prvi poraz Olimpijakosa, posle isključenja Milivojevića (VIDEO)

Dok je policija sprovodila igrače u autobus, došlo je do verbalnog napada i vređanja od strane navijača, kojima je posebno zasmetalo što su poslednjih nedelja igrači crno-belih viđeni u noćnom provodu.

Posle meča, prvi čovek PAOK-a Ivan Savidis imao je vanredni sastanak sa trenerom Tudorom i glavnim menadžerom Frenkom Arnesenom, ali drastičnih promena u stručnom štabu za sada neće biti.

U Solunu je vrlo negativna atmosfera od početka sezone oko PAOK-a, jer su navijači vođeni idejom o osvajanju prve titule posle skoro 30 godina u međuvremenu osetili izdaju onih koje vode klub. Najpre postavljanjem Igora Tudora za trenera, zatim i dovođenjem sumnjivih igrača koji bi mogli da ostave tim i bez Evrope naredne sezone.

PAOK je trenutno tek pet tim šampionata sa neverovatnih 27 bodova zaostatka za vodećim Olimpijakosom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosch07

    15. februar 2016 | 13:10

    Samo 27 bodova zaostatka za Olimpijakosom ... Partizan je bolji od svog pobratima zastaje 26 ...

  • GROBARI PROKUPLJE

    15. februar 2016 | 13:32

    Život crno-belih često nije lak

  • Звезда

    15. februar 2016 | 13:09

    Какав паок какви црно бели? Зна се ко су институције и код Грка и код нас. Зашто промовисање тривијалних екипица као да су неке важне?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA