Teri, gde ti je suknja? (VIDEO)

Očajnu igru Čelsijevog kapitena u derbiju Premijer lige "začinili" Liverpulovi napadači Suarez i Kerol, koji su mu tri puta protnuli loptu kroz noge

  • 0

Kako je očajno igrao kapiten Čelsija Džon Teri u poslednjem meču pretposlednjeg kola engleskog fudbalskog šampionata, koji je Liverpulu pripao na "Enfildu" ubedljivo 4:1, nije ni šteta što ga neće biti u timu u finalu Lige šampiona s Bajernom 19. maja na "Alijanc areni" u Minhenu. Podsetimo da engleski reprezentativac, koji je u poslednje vreme razapinjan u medijima na Ostrvu zbog nefudbalskih stvari (seks afera, rasizam), plaća danak isključenju u revanšu s Barselonom na "Nou Kampu".

Na Jutjubu se pojavio klip u kojem su sabrane najveće Terijeve greške na "Enfildu". Urugvajac Luis Suarez mu je dva puta protnuo loptu kroz noge, a posle drugog puta Liuverpul je poveo sa 1:0 autogolom Mikaela Esjena. Zatim ga je na isti efektni način predriblao i Endi Kerol, a iako je top bilo na sredini terena, Teri je potpuno zasluženo dobio žuti karton.

Pogledajte kako su Liverpulovi napadači s lakoćom izradili Čelsijevog kapitena.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA