Kecman: Spremamo se za Zvezdu najverovatnije

Pomoćni trener crno-belih smatra da je opuštanje igrača tokom četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća doprinelo samopouzdanju ekipe FMP-a

  • 15

Zbog nemogućnosti da se na konferenciji za medije pojavi prvi trener Partizana Aleksandar Džikić, novinarima se posle pobede crno-belih u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća nad FMP-om obratio pomoćni trener Dušan Kecman.

Partizan će u polufinalu, u subotu od 21 sat, igrati protiv boljeg iz meča Crvena zvezda – Smederevo, dok će Mega, koja je nadigrala Konstantin 78:62, na megdan boljem iz meča Metalac – Borac Čačak.

- Ostaje nam da se dobro spremimo za utakmicu protiv, najverovatnije, Crvene zvezde u polufinalu - počeo je Kecman.

- Znali smo šta nas očekuje, nismo potcenili FMP, jer znamo da je to kvalitetna ekipa. Rezultat govori da je bilo neizvesno do samog kraja, bez obzira na to što smo imali i 14-15 poena prednosti u jednom trenutku. Malo našeg opuštanja dalo je njima samopouzdanje - dodao je Kecman.

Slobodan Klipa, trener FMP-a, naveo je da mu je žao što za njegov tim nije nastupio povređeni talentovani Dejan Davidovac.

- Partizan nam je došao u veoma nezgodnom momentu, u odličnom su ritmu, u velikom raspoloženju, dobroj formi i znali smo da neće biti lako, ali smo se nadali da mogu da nas potcene. Posle ove utakmice smo za klasu bolji tim nego što smo bili pre nje, to tvrdim. Imali smo i šut za pobedu, nije ušlo, nije bio neki napad. Ali, izgubili smo 21 loptu, što je bilo presudno. Čvrsta odbrana Partizana nas je naterala na izgubljene lopte - zaključio je Klipa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    19. februar 2016 | 01:31

    I trebas da se spremas momce. Nadam se da Zvezda vise nece pustati I kalkulisati, kapiram da je to nasa velicina, raditi u interesu Srpske kosarke.. Necu zaboraviti osecaj oholosti I zle moci manjine, crno bele manjine, kad su bili I deca I unucuci I stricevi vlasti, u stvari jedini, osudjeni na uspeh I titulice. Zvezda zavrsava utakmicu/derbi sa 4 igraca(jer ih je ukupno imala 9) a groblje gazi 20-30 razlike I jurisa, planira, zove strateg minute odmora.. Razumem, nikad ne bih prihvatio da puste ili se opuste, samo to isto zahtevam od mog kluba-gaziti, gaziti stalno I postojano, brzo ce se navici, nije prvi put I nije prvi sport. Inace, I na toj utakmici nas je bilo vise, I ako smo svi znali da stizemo na masakr, dali smo Zvezdi najvise sto smo mogli..I opet bi.

  • Eeeejjj

    19. februar 2016 | 07:36

    Kako za dva dana dva put igramo sa FMP om....

  • Siminovac

    19. februar 2016 | 01:25

    Polako rastete a oni i dalje misle da su nas stvarno dobili u ABA ....videćemo ih sad u kupu i sve će svima biti jasno!Mega uzima kup takav je dogovor pao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA