Milojević zbog njega nije preuzeo Partizan, a ovaj momak mu je vratio osvajanjem Kupa Koraća! (VIDEO)

Dejana Milojevića je letos zvao Partizan da preuzme ekipu posle Vujoševića, ali je on odbio jer je Nikolu Ivanovića ubedio da pređe u Megu * Nekoliko meseci kasnije mladi Crnogorac mu je vratio osvajanjem Kupa

  • 5

Svako finale, svaki trofej koji osvoji neka ekipa ima neku svoju priču. Tako je bilo i na ovogodišnjem finalu Kupa Radivoja Koraća.

Košarkaši Mega Leksa pobedili su Partizan sa 85:80 i osvojili Kup, prvi u istoriji kluba, ali i grada Sremske Mitrovice gde su trenutno smešteni.

>>> Partizan zainteresovan za dvojicu Crnogoraca: Za jednog je Vujošević potvrdio!

Ali, to nije poenta ove priče, već nešto drugo. Najbolji igrač finala je Nikola Ivanović plejmejker Mege, ali ko zna šta bi bilo da se na početku sezone nisu desile neke stvari.

>>> ŠOU KUMOVA I TRENERA NA KONFERENCIJI: Džikić poljubio Milojevića i nazvao ga mazgetinom! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Malo ljudi zna da je Ivanović trebalo da pređe baš u Partizan kod tadašnjeg trenera Duška Vujoševića. Međutim, Dejan Milojević ga je nagovorio da izabere Mega Leks i nije pogrešio.

Posle toga Vujošević je otišao, a nova Uprava zvala je Milojevića da preuzme tim.

Međutim, Milojević je zbog tog igrača Nikole Ivanovića i odbio da pređe u Partizan posle odlaska Duška Vujoševića. Tačnije to je bio jedan od razloga da ne preuzme crno-bele.

Nije želeo da bude nepošten prema mladom igraču koga je ubedio da dođe u Megu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

O tome je i sam priznao u emisiji SOS koš pre dve nedelje:

- Zvao sam Nikolu Ivanovića da dođe u Megu,a ne u Partizan. Pa kakav bi ja to čovek bio da sam tri dana kasnije preuzeo crno-bele - rekao je Milojević.

Mladi Crnogorac je prelomio i prešao u Mega Leks, a sa trenerom Milojevićem ima odličnu saradnju. To se potvrdilo i na Kupu Koraća gde je Nikola bio najbolji igrač finala protiv Partizana sa 24 poena, pa je poneo i titulu MVP-ija.

-. Kup je ogroman impuls za nastavak sezone. Imamo još dva kola do plej-ofa i moramo da se okrenemo tim utakmicama, mada smo već sada sigurni na četvrtom mestu. Čekaju nas veliki izazovi, polufinale u Podgorici i Budućnost koja godinama želi plasman u Evroligu. Ipak, mi smo ovde pokazali karakter i kvalitet - rekao je Ivanović, posle osvojenog trofeja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    22. februar 2016 | 15:07

    Svaka cast !!! Samo promenite te boje na dresovima, uzasne su. Platite nekome da vam uradi dizajn novih dresova ovi su katastrofa.

  • Posmatrac

    22. februar 2016 | 17:33

    Miloje, NE ZABORAVI, da kada je bilo najpotrebnije, odbio si da pomognes Partizanu, to Grobari NIKAD ne zaboravljaju.

  • Milos .. PFC

    22. februar 2016 | 13:53

    Price za malu decu !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA