Raduljica zakomplikovao Zvezdi put ka TOP 8! (VIDEO)

Sjajna partija kapitena reprezentacije Srbije koji je sa 26 poena predvodio CSKA do pobede u ruskom derbiju

  • 59

Fenerbahče je doživeo prvi poraz u TOP 16 fazi Evrolige, pošto je u Atini izgubio od Panatinaikosa sa 76:71. U duelu dvojice srpskih trenera, slavio je mlađi. Ekipu Aleksandra Đorđevića predvodio je raspoloženi Miroslav Raduljica sa 13 poena, a jedan više od njega postigao je Vilijams.

Željku Obradoviću nije pomogla dobra igra Ekpe Udoa, koji je postigao 19 poena. Ovaj poraz Fenera i pobeda PAO-a sigurno ne odgovara Crvenoj zvezdi, pošto su joj Zeleni direktan konkurent za plasman u narednu rundu.

Prethodno su košarkaši Darušafake pobedili Unikahu u Istanbulu ubedljivo sa 78:55, što crveno-belima jeste od koristi. Ovim trijumfom je turska ekipa ostala matematički u igri za TOP 8, pošto joj je ovo drugi trijumf u TOP 16, a isto toliko ih ima i Unikaha. Najbolji u redovima domaćina bio je Luk Harangodi sa 21 poenom.

Tako je sada u grupi E već napravljena svojevrsna podela. Iskristalisale su se ekipe koje će se po svemu sudeći boriti za mesto među četiri najbolje, koje vodi u četvrtfinale Evrolige. To su Fener, Lokomotiva, Zvezda, PAO i Efes, dok Unikaha, Cedevita i Darušafaka imaju po dve pobede i jedino u slučaju velike serije pobeda mogu da se nadaju plasmanu u TOP 8.

CSKA je nešto ranije slavio u ruskom derbiju protiv Himkija sa 108:98, a najbolju partiju na utakmici pružio je Miloš Teodosić, koji je sa 26 poena bio najzaslužniji za trijumf šampiona Rusije.

Teo je postigao čak šest trojki iz devet pokušaja, od toga nekoliko sjajnih trojki.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MVP

    25. februar 2016 | 22:13

    A sto grobar pustio grobara u Atini,samo da Zvezda ne udje u top 8.Kao Zeljko se ljuti svu kosu iscupa,pravi tehnicku u pravom trenutku da se PAO odlepi.Prokletstvo SRBA ko ce kome,ako nece ...

  • zvezdas

    26. februar 2016 | 00:45

    Nije Raduljica naudio Zvezdi vec Zeljko sto je pustio Panatenaikos , vrlo providno .Svima je poznato kolikije Zvezdomrzac Obradovic .

  • Bobanub

    25. februar 2016 | 22:08

    Kompleksasi , sjasite sa vesti vezanih za CZ !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA