Ibanjez otkrio Grofove reči pre meča! (VIDEO)

Raspoloženje u taboru Zvezde posle slavlja u 150. Večitom derbiju

  • 1

Mnogima junak, ali on smiruje situaciju i kaže da je ceo tim zaslužan za pobedu na Partizanovom stadionu posle skoro 4 godine.

Damir Kahriman je sprečio nekoliko golova, a odbrana Nemanji Mihajloviću iz duboke nadoknade vremena definitivno je označila početak slavlja na severnom delu stadiona.

>>> BOŽOVIĆ: Izvanredan derbi, drago mi je da se ovako završilo

>>> Zvezda posle 4 godine pobedila u Humskoj: Crno-beli grmeli na sudije! (FOTO) (VIDEO)

- Ne znam kako je vama izgledalo, ali nije bilo teško odraniti udarac. Mi golmani smo trenirani da refleksno reagujemo, a i igrač je bio malo iskosa. Nisam ja junak, svi smo junaci pobede.

- Moram da napomenem da nam je potrebno još 15-20 dana da bismo se vratili u staru formu - ispričao je posle meča Damir Kahriman.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Strelac gola za 1:1, koji je prema kapitenu Aleksandru Lukoviću prelomio utakmicu, nije krio radost zbog pobede i otkrio šta je fudbalerima Zvezde poručio Grof Božović pre meča.

- Bilo je teško kada je Luković isključen, ali čestitam ekipi koja je izdržala do kraja. Mogli smo da damo još neki gol, jedan i da primimo. Najvažnije je da smo pobedili. Ja sam posebno srećan zbog gola. Atmosfera je bila fenomenalna, na tribinama ali i u ekipi. Šef nam je rekao i pre početka da se atmosfera ne bi promenila, čak i da izgubimo - rekao je Luis Ibanjez.

(Telegraf.rs/M.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA