Najbolji igrač Partizana na derbiju, o penalu: Bog sve vidi! (VIDEO)

Nemanja Mihajlović nema dilemu za situaciju iz 12. minuta 150. Večitog derbija

  • 16

Jubilarni 150. Večiti derbi završen je pobedom Crvene zvezde 2:1, ali i očiglednim nezadovoljstvom u Partizanu zbog suđenja arbitra Vlada Glođovića.

Akter prve sporne situacije iz 12. minuta Nemanja Mihajlović tvrdi da je sudija morao da pokaže na belu tačku nakon duela sa Markom Petkovićem.

- Pomerio sam levo-desno, udario me je po nozi, očekivao sam da bude penal - rekao je mladi Partizanov fudbaler i dodao:

- Nisam mogao da verujem da nije svirao. Pomoćnik isto da ništa nije rekao, da nema komunikaciju... Ali Bog sve vidi i ovo će nam se vratiti.

- Svi na stadionu su videli da je bio penal, čak i neki koji navijaju za Zvezdu su mi to rekli. Da me nije udario, sigurno bih dao gol. Ovo stvarno više nema smisla. Ne mogu da verujem da se ovakve stvari dešavaju. Čisto me interesuje kakvo će saopštenje stručnih ljudi. Zadovoljan sam svojom igrom, ali to nije bitno jer smo na kraju izgubili. Bog sve u životu vraća, a ja verujem u Boga - zaključio je krilni fudbaler Nemanja Mihajlović.

Pogledajte još jednom spornu situaciju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    27. februar 2016 | 19:57

    Ovde nema ni govora o penalu. Jedina greška sudije u ovoj situaciji je ta što nije pokazao žuti karton Mihajloviću.

  • Ivanjica

    28. februar 2016 | 09:14

    Pogledao vas je na kraju utakmice. A i za to da Bog sve uredno vraća di u pravu. Počelo je da vam se vraća za onih 7 " pošteno" osvojenih titula

  • Angry

    28. februar 2016 | 12:11

    Kad kazes Bog , mislis na Toleta?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA