Dva gola za dva minuta i poništen gol Iguainu u 86. minutu (FOTO) (VIDEO)

Napolitanci odigrali 1:1 u Firenci, Lacio poražen od Sasuola

  • 2

Fudbaleri Fjorentine i Napolija odigrali su u Firenci nerešeno 1:1, u poslednjoj utakmici 27. kola italijanskog prvenstva.

Fjorentina je povela u 6. minutu golom Markosa Alonsa koji je posle kornera glavom sproveo loptu u mrežu. Konačan rezultat postavljen je samo minut kasnije, kada je Gonzalo Iguain iskoristio grešku protivničkih igrača i postigao svoj 25. gol u sezoni.

U 32. minutu fudbaler Fiorentine Nikola Kalinić pogodio je prečku, a sedam minuta kasnije isto je učinio i njegov saigrač Kristijan Teljo.  Napoli je u drugom poluvremenu imao dobre šanse, a medju najboljima su one iz 58. minuta. Prvo je golman Fjorentine odbranio šut Hosea Kaljehona, a zatim i posle odbitka kada je pokušao Iguain.

U 86. minutu poništen je gol Iguaina zbog ofsajda, a poslednju priliku na utakmici imao je Napoli, ali je udarac Lorenca Insinjea u drugom minutu sudijske nadoknade vremena dobro odbranio golman "ljubičastih" Ćiprijan Tatarušan.

Napoli je vezao drugi remi i drugi je na tabeli sa 58 bodova, tri manje od vodećeg Juventusa, dok je Fiorentina prekinula niz od dve pobede i zauzima četvrto mesto na tabeli sa 53 boda, koliko ima i trećeplasirana Roma.

Nešto ranije tokom dana Lacio je na svom terenu poražen od Sasuola sa 2:0, a najbolju priliku za Rimljane imao je srpski napdača Filip Đorđević.

Serija A, 27. kolo:

Empoli – Roma 1:3

Milan – Torino 1:0

Palermo – Bolonja 0:0

Karpi – Atalanta 1:1

Sampdorija – Frozinone 2:0

Kjevo – Đenova 1:0

Udineze – Verona 2:0

Juventus – Inter 2:0

Lacio - Sasuolo 0:2

(Berardi 41, Defrel 67)

Fjorentina – Napoli 1:1

(Alonso 6  -Igzain 7

Tabela: Juventus 61, Napoli 58, Roma 53, Fjorentina 53, Inter 48…Frozinone 23, Karpi 21, Verona 18.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maka

    1. mart 2016 | 01:12

    Kakav bre Napoli ili Inter da bi se osvojila titula treba biti jonstantan kao sto je moj Juve xexexexe 5 titula za redom ponovicemo uspjeh iz 70s JEDNOSTAVNO NEMAMO KONKURENCIJU JEDNOSTAVNO NEMA KONKURENCIJE!!! Forza bianconeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA