Blanka Vlašić očarana beogradskom dvoranom, čast joj je što je upoznala Novaka (VIDEO)

Hrvatska rekorderka zadovoljna je kako je provela dan u Beogradu

  • 13

Najuspešnija hrvatska atletičarka Blanka Vlašić bila je jedna od gostiju prvog Internacionalnog mitinga u Beogradu u novootvorenoj atletskoj dvorani na Banjici.

- Jako mi se sviđa dvorana, zaista je lepa, a ovo je jedan iskorak za srpsku atletiku. Žao mi je što nisam nastupila. ali se nadam da ću to nadoknaditi sledeće godine. Baš sam srećna što sam prisustvovala ovom mitingu - rekla je Vlašić novinarima.

Višestruka svetska šampionka i hrvatska rekorderka u skoku uvis je u dvorani upoznala najboljeg srpskog sportistu svih vremena, Novaka Đokovića.

- Do sada smo se na daljinu podržavali, a sada smo se i upoznali. Jako ga cenim kao sportistu i kao osobu, jedan je od jačih karaktera u svetu sporta i uzor mladim sportistima, tako da mi je bila velika čast - rekla je Blanka Vlašić, koja se oporavlja posle operacije Ahilove tetive.

- Sutra je tri nedelje od operacije i doktor je jako zadovoljan kakva je situacija. Rana dobro zarasta i uskoro krećem sa intezivnijom rehablitacijom. Nadam se da će sve biti na vreme, da se mogu pripremiti za Rio - kazala je čuvena hrvatska atletičarka.

Vlašić je dva puta bila prvak sveta, u Osaki 2007. i Berlinu 2009, a srebrnu medalju osvojila je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Osvojila je brojne medalja i na drugim velikim međunarodnim takmičenjima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yug

    1. mart 2016 | 22:26

    Svaka cast Blanka

  • BOZA ZEMUNAC

    1. mart 2016 | 22:50

    BLANKA,ŽIVA TI NAMA BILA I UVEK LEPA.

  • batko

    2. mart 2016 | 10:23

    Svetski rezultati, takav i izgled, besprekorno ponašanje...uz neprikosnovenog Novaka, Ivana Spanovic,Peter Prevc,Tina Maze i Blanka Vlasic su nadnacionalni sportski heroji bivše nam zemlje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA