Žestoka reakcija iz Niša: Mažić sudio za Partizan faulove koji ne postoje ni u košarci!

U Radničkom smatraju da su oštećeni i pozivaju Partizan na borbu protiv krađe u fudbalu

  • 64

Fudbalski klub Radnicki Niš oglasio se saopštenjem u kojem je pozvao kolege iz Partizana da, posle njihovog četvrtfinalnog meča u Kupu Srbije, budu dosledni u borbi protiv sudijskih nepravdi i zatraže odgovornost arbitara na čelu sa Miloradom Mažićem.

Iz Radničkog smatraju da su drastično oštećeni posle poraza u Humskoj (2:0), a posebno su naglasili da je Partizanov vodeći gol bio iz ofsajda, kao i da je kasnije nepravedno dosuđen penal za crno-bele.

>>> Emotivni Tomić peva navijačku pesmu uoči utakmice! (VIDEO)

>>> Sporan gol, promašen penal i plasman Partizana u polufinale Kupa! (VIDEO)

>>> Otkriveno kome je fudbaler Partizana posvetio gol (VIDEO)

- Najoštrije protestujemo posle skandaloznih odluka sudijske trojke predvođene, do juče, možda, i najboljim sudijom Mažićem. Radnički je direktno oštećen golom koji je primio u 17. minutu iz, za celu sportsku javnost, očiglednog ofsajda, osim za nekada najboljeg sudiju Mažića i njegovog pomocnika Ðurđevića. U javnosti je prethodnih dana bilo spekulacija da su čelnici Partizana vršili pritisak i tražili bolji tretman od sudijske organizacije. Da li je krađa bolji tretman? - stoji na sajtu kluba.

Gol Mihajlovića za 1:0.

Dalje se navodi da niko iz Radničkog ne želi da veruje da je sudijska pomoć Partizanu rezultat spekulisanja.

- Mažić je dosudio i penal koji je samo on video posle faula i rušenja našeg igrača Bulatovića, koga je lopta pogodila na zemlji u rame. To je skandalozno i nije dostojno vršena sudijske funkcije. Svirati posle nepostojećeg gola i nepostojeći penal predstavlja sam vrh drskosti, osionosti, kao i degradaciju same sudijske funkcije.

Pogledajte penal.

Prema njihovim rečima sporan je i momenat iz 14. minuta kada je Radničkom poništen gol.

- Sporno je i da li je lopta celim svojim obimom prešla korner liniju prilikom gola koji je postigao naš igrač Todorović pri rezultatu 0:0. Svaki kontakt naših igrača sa igračima Partizana okarakterisan je kao faul, a mnogi od njih ni u košarci ne bi bili smatrani za prekršaj. Permanentno su sprečavani kontranapadi i razvijanje igre našeg tima - poručuju iz Radničkog i dodaju:

- Pozivamo sudijsku organizaciju FSS da preduzme najrigoroznije mere protiv aktera ovog sramnog dešavanja na jučerašnjoj utakmici. Pozivamo i FK Partizan da ostane dosledan u svojoj borbi protiv sudijskih nepravdi i zatraži odgovornost arbitara čija im pomoć sigurno, na ovakav način, nije bila potrebna. Time ce pokazati fudbalskoj javnosti da su zaista principijalni i osvedočeni protivnici protiv fudbalskih nepravdi - poručuju na kraju iz Niša.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladja

    3. mart 2016 | 14:43

    Sramota je ono što blizancima daje država i koliko para ulaze u njih pa još i sudije da im pomažu pa to je previše . Trebalo bi svi klubovi ostali da izadju iz ove lige pa neka igraju medjusobno prvenstvo Zvezda i Partizan

  • Nislija

    3. mart 2016 | 16:21

    Pokazimo im u nedelju da smo bolji.Napred Radnicki!

  • ☆☆☆

    3. mart 2016 | 15:41

    Gospodo iz Niša,a kako mislite da oni onda pobede? Ovo je prvi put da im je nekako uspelo.Ove godine su toliko loši da im i sudije jedva pomažu jer ni penale ne mogu da realizuju.Dobijali su čak i po dva penala,igrača više...i ništa.Bili bi mnogo da dožive tri poraza za redom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA