FSS kaznio Tomića sa dva meseca, Partizan plaća MILION dinara!

Ako sličan incident ponovi u narednih godinu dana, Tomiću sledi dvomesečna suspenzija

  • 13

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak je donela odluke o kaznama akterima 150. večitog derbija.

>>> NA POLA METRA OD SUKOBA TOMIĆA I GLOĐOVIĆA: Šta mu je sve sasuo u lice trener Partizana (VIDEO)

Najgore je prošao trener Partizana Ivan Tomić, koji je platio ceh zbog vređanja glavnog sudije Vlada Glođovića na terenu, ali i u svlačionici.

- Trener Partizana Ivan Tomić, zbog incidenata u meču sa FK Crvena zvezda, kažnjen je sa dva meseca pauze, uslovno godinu dana, i novčano 350.000 dinara - navodi se u saopštenju "okačenom" na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

>>> Emotivni Tomić peva navijačku pesmu uoči utakmice! (VIDEO)

Klub iz Humske je takođe kažnjen zbog propusta u organizaciji obe utakmice u prolećnom delu sezone, i sa OFK Beogradom i sa Zvezdom.

- Disciplinska komisija FSS spojila je susrete OFK Beograd - FK Partizan i FK Partizan - FK Crvena zvezda prilikom analize događaja sa ta dva meča. FK Partizan kažnjen je za nerede u režiji njegovih navijača, protiv OFK Beograda, sa 300.000 dinara, a zbog loše organizacije meča i incidenata u meču sa FK Crvena zvezda, klub iz Humske je kažnjen sa dve utakmice bez prisustva publike i 800.000 dinara, što čini jedinstvenu kaznu umanjenu za 100. 000 dinara, a ukupno milion dinara.

>>> Novi detalji posle derbija: Besni Tomić upao u sudijsku svlačionicu i razvalio vrata!

Takođe, novčano je kažnjen i trener Čukaričkog Zoran Popović, sa 50.000 dinara, a zbog incidenta u meču sa Radnikom u Surdulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strong

    3. mart 2016 | 19:48

    ovo sam pisao vidi se kada iz prilozenog, a sada je to pisanje dobilo i zvanicnu potvrdu..... strong 28.02.2016 - 10:41 Pisete sudija nije dosudio penal… sta bi sudija u kosarci dosudio, a i kome? napadac juri i baca se na odbrambenog igraca dok je lopta u suprotnom smeru na razdaljini od par metara… Faul napadacu tz faul u napadu. a o treneru Partizana sta reci….sve je sam rekao o sebi. Pravi primer ZA NEPRIMER trenera, pedagoga…on da stvara postene i vredne sportiste? e moji roditelji kome ste poverili decu na vaspitanje? mislim i na pojedine belosvetske fudbalere koji se jedino galamom i nekulturom probijaju u nasoj ligi, jer da su bili dobri tamo odakle dolaze ne bi ovde dosli.

  • Jooooj

    3. mart 2016 | 19:35

    PA OVO JE USLOVNA KAZNA? JEL MOGUĆE ,ZNAČI TOMIĆ JE PRIMER I OSTALIM TRENERIMA DOKLE MOGU IĆI U DIVLJANJU NA TERENU A DA NEBIDU KAŽNJENI.BRUKA.

  • ☆☆☆

    3. mart 2016 | 21:28

    Platićete kad prodate Živkovića.Bez brige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA