Partizan dobio dozvolu za izgradnju internata

Sledeći korak je pravljenje glavnog projekta, poručuju iz Humske

  • 4

Jedan od prioriteta postavljenih od strane uprave Partizana formirane u decembru 2014. godine, a od koje je ostala Radna grupa, bio je internat za mlađe kategorije.

Prema najnovijim informacijama, klub je konačno dobio urbanističke uslove za igradnju objekta u Zemunelu, koji će se graditi sa suprotne strane glavnog terena u Teleoptiku.

- Velika stvar, posle šest meseci... sledeći korak je pravljenje glavnog projekta, očekujem da bude gotovo najkasnije za 40 dana - rekao je generalni direktor Miloš Vazura za "Žurnal".

Internat će imati 2.590 kvadrata, kapacitet će biti 35 dvokrevetnih soba i 64 ležaja, od kojih četiri za roditelje u poseti. Planirani su dva dnevna boravka, učionica, bibblioteka, trpezarija sa kuhinjom.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    4. mart 2016 | 08:49

    Napokon jedna dobra stvar u nasem fudbalu. Svaka cast.

  • Звезда

    4. mart 2016 | 09:40

    Најбоља управа у њиховој историји, а тзв.навијачи вичу управа напоље. Шта би они хтели? Да буду европски шампиони? Можда,кад буду велики европски клуб? А Вучела и Вазура их воде ка томе. Само напред,навијамо за праве људе(-32).

  • Consigliere

    4. mart 2016 | 09:19

    Pa ja vama ne bih dao dozvolu za poljski wc koliko ste lopovisali zadnjih 10 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA