Selektor o odlasku navijača iz Pionira: Naša država je kontaminirana rijalitijima

Bogdan Obradović je imao šta da kaže posle pobede Srbije nad Kazahstanom

  • 45

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović poručio je da su teniseri pokazali da su izdržali i kada je najteže da bi pokazali da su sjajan tim.

Srbija je posle trećeg dana dulea sa Kazahstanom izborila plasman u četvrtfinale Dejvis kupa nakon petosatne borbe Novaka Đokovića i pobede Viktora Troickog.

- Čestitam momcima, Novaku koji je igrao sva tri dana, Viktoru koji je dobio peti meč. Rekao sam još u petak da su porazi stubovi pobede i da morate da izdržite kada je najteže i da pokažete da ste sjajan tim. Razumite ponekad naše kritike, znamo da nemamo toliko novca kao drugi, ali imamo mnogo veće srce nego sve ostale nacije - kazao je Obradović.

Kada je u pitanju predstojeći meč sa Britancima, na čelu sa Endijem Marijem, koji bi mogao da si igra na Tašmajdanu, Obradović je istakao:

- Čuo sam da su Taš nekada zvali kamenolom, tako da možemo i na kamenu da igramo. Voleli bismo i na travi, da im pokažemo da smo pravi domaćini. Vidite da bolje biramo za protivnike, nemamo tu englesku travu, ne znam kako bi uspela ova naša koju jedu puževi, ali ćemo pokušati da smislimo nešto što nam odgovara. Što se mene tiče, ja bih pristao da igramo i na stadionu Partizana - uz osmeh je poručio Obradović.

On je prokomentarisao i konstaticiju da je i pored Novakove molbe dosta navijača napustio halu pred meč Troickog.

- To je pitanje za eksperte. Iz mog ugla osobe koja nije stručnjak mogu da kažem da se Srbija umorila od raznih rijalitija i smeća kojim smo kontamirani. Kada u vaš grad dođu prvi i 23. teniser sveta, Filip koji je u top 100, Ziki koji je u vrhu i kada trče ka tituli prvaka sveta, a vi ih ne podžavate skroz, onda država sa tim mora da se pozabavi. Oni koji su pokazali svest su volonteri koji su nam pomagali i navijali za Srbiju i na njih se treba ugledati. Ako je Srbija tako sitna i mala, onda treba da se ponosimo i time - rekao je Obradović, a prenele "Novosti".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    6. mart 2016 | 23:31

    Ako je ikako moguce sve sportske manifestacije reprezentacije izmestiti i bg jer nije Srbija samo bg,pomoci Nisu,Novom Sadu,Kragujevcu i ostalim gradovima da zavrse stadione,obnove dvorane i videce se pravo navijanje a ne kao u bg gde dolaze da bi bili vidjeni.

  • Ks

    7. mart 2016 | 00:21

    Otisli su zato sto im je vec sve to dosadiloo. Nije Srbija sam Beograd, da se igralo u Nisu, Kragujevci, Uzicu, dvorane bi bile punoo.Svakog dana ima neki dogadjaj u bgu i kako da ti ne dosadi?!

  • xxx

    7. mart 2016 | 00:27

    Potpuno je covek u pravu, prave vrednosti i kvalitetnu zabavu smo zamenili jeftinom zabavom i sundom. Jadni mi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA