Alegri: Inter nas "sačekao"

Fokusirali su se na kontre i to im se isplatilo

  • 0

Milan je propustio priliku da se posle kiksa Juventusa na najslađi mogući način osami na čelu tabele. Desilo se nešto sasvim suprotno i porazom u gradskom derbiju su čak vratili Inter u trku za "skudeto". Trener Masimilijano Alegri kaže da je Inter zasluženo pobedio i da su rezultati ovog kola pokazali koliko je prvenstvo izjednačeno...

- Čudan dan. Prve tri ekipe na tabeli su zajedno osvojile bod. Sada je i Inter u trci za titulu. Ipak, nisam previše zabrinut. Mi smo bili ti koji su kontrolsiali meč. Oni su čekali svoje šanse iz kontra napada i isplatilo im se. Čestitam im na tome. Mi smo sa druge strane imali terensku incijativu, ali nismo stvarali šanse, što je svakako i zasluga Interovih igrača - iskren je Alegri.

Da li se sve što se dešavalo oko Pata i Teveza odrazilo na ekipu?

- Ja nikada nisam želeo da Pato ode i sve što se dešavalo je bilo izbor kluba i njega samog. Istina je da je čudno nedelja iza nas, ali tu ne leži krivica za poraz. Sada moram da mislim kako da sastavim tim za sledeću utakmicu, pogotovo što neću moći da računam na povređenog Boatenga - završio je Milanov trener.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA