Trostruki NBA šampion u zakucavanju prelazi u NFL?!

Nejt Robinson najavio povratak omiljenom sportu pošto je stavio tačku na košarkašku karijeru

  • 0

Američki košarkaš Nejt Robinson (31) oktobra 2015. godine odigrao je poslednju utakmicu u karijeri (za Nju Orleans). Od tada ja "na pauzi", ali izgleda, ne još zadugo.

Naime, trostruki šampion u zakucavanju najavio je povratak na teren, ali ne sportu koji ga je proslavio, već fudbalu! I to onom najkvalitetnijem.

"Kriptonejt" želi da se oproba u NFL ligi!

Za one koji malo bolje prate Robinsonovu karijeru, njegov eventualni prelazak na američki fudbal neće biti iznenađenje, pošto je, pre nego što se potpuno koncentrisao na košarkašku karijeru, bio vrlo uspešan fudbaler.

- Ako pitate ljude iz mog okruženja, oni znaju. Nejt Robinson, njegov sport je fudbal - rekao je košarkaš koji je najveći deo svoje vrlo uspešne NBA karijere proveo u Njujorku, posle čega je, sa manje uspeha uglavnom, igrao za Boston, Oklahomu, Golden Stejt, Čikago, Denver, Kliperse i Nju Orleans.

Robinson je svojevremeno imao fudbalsku stipendiju na Univerzitetu Vašington, gde je bio jedan od najistaknutijih igrača, međutim kasnije se odlučio za košarku i sigurno nije pogrešio.

Sada kada je stavio tačku na košarkašku karijeru, a u godinama je kada još uvek može fizički da odgovori izazovima vrhunskog sporta, želi da uradi nešto što do sada niko nije.

- Mislim da niko nikada nije igrao košarku i fudbal. Ok, Dion Sanders je igrao fudbal i bejzbol, Bo Džekson takođe, pa zašto ne bih mogao ja, Nejt Robinson, da budem prvi koji će to uraditi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA