UEFA sumnja da je meč Superlige namešten!

Evropska fudbalska unija obavestila Fudbalski savez Srbije da je u duelu Spartaka i OFK Beograda bilo nečasnih radnji

  • 21

Evropska fudbalska federacija (UEFA) obavestila je Fudbalski savez Srbije da postoji osnovana sumnja da je utakmica 26. kola Superlige između Spartaka i OFK Beograda nameštena.

>>> OFK BEOGRAD JE FENOMEN: Peti meč za godinu dana koji prati UEFA!

FSS je na zvaničnom sajtu objavio da je dobio dopis iz UEFA i da će na osnovu njega preduzeti "sve mere i pokrenuti istragu" povodom ovog slučaja.

Od UEFA smo dobili prijavu sumnje da je meč između Spartaka i OFK Beograda namešten - navodi se u saopštenju našeg fudbalskog saveza.

>>>UEFA ima dokaze: Evo koja dva kluba su najviše nameštala u Superligi!

Iz FSS su najavili da će uz pomoć policije i tužilaštva reagovati u skladu sa zakonom.

- U skladu sa našim propisima i uz pomoć nadležnih državnih organa, preduzećemo sve mere i pokrenuti istragu u cilju sakupljanja dokaza, a sve u nameri kako bi zaštitili integritet i regularnost takmičenja - rekao je Milivoje Mirkov, komesar za integritet takmičenja FSS.

Sporna utakmica je odigrana proteklog vikenda, a Spartak je pobedio 2:1, nakon vođstva OFK Beograda od 1:0. I prvi meč ova dva tima jesenas, takođe je izazvao brojne spekulacije, jer su Subotičani u Beogradu igrali bez osmorice igrača koje je trener Stevan Mojsilović odmarao, i izgubili 2:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA