Ibanjez poziva Delije: Dođite da se protivnik uplaši još u tunelu!

Argentinac o uticaju severne tribine na moral gostujućih ekipa na "Marakani"

  • 7

Neplanirano duži odmor je iza fudbalera Crvene zvezde, koji su poslednju utakmicu odigrali petog marta protiv Jagodine, a narednu će u subotu, 17. marta, kada na naš najveći stadion stiže Spartak u okviru 27. kola Superlige.

>>> IBANJEZ: Voleo bih da ostanem u Zvezdi, ali ako dođe dobra ponuda...

Zbog vanrednog stanja u zemlji, usled poplava, ekipa Miodaraga Božovića nije putovala u Novi Pazar sa kojim će se sastati u novom terminu - 22.03.

Spartak stiže u Beograd osokoljen remijem protiv Partityana u Kupu, za šta je najzaslužniji golman "plavih golubova" Mirković. Čuvar mreže Subotičana biće ponovo na velikim mukama, a možda mu i najveća preti ona koja stiže "iza zida".

- „Slobodnjaci“ su moja specijalnost i zaista volim da ih izvodim. Dobro mi ide. Ali, generalno ne razmišljam o tome da li ću biti u prilici opet da dam gol. Bitno mi je da sve zadatke koje dobijem od šefa odradim kako treba, a ako bude prilike da se šutne, biću spreman - kaže za sajt kluba Argentinac Luis Ibanjez, strelac dva prelepa gola na utakmicama sa Partizanom i Jagodinom u prethodnoj rundi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ipak, Ibanjezu je jedna stvar važnija pred duel sa Spartakom.

- Podrška navijača. Što ih je više mi igramo bolje. Puno to znači. Atmosfera koju prave naši navijači je sjajna, a to govorim kao neko ko je doživeo i atmosferu u Argentini. Podrška i pritisak koji prave na rivala je od velikog značaja za nas. Zato ih pozivam da nam maksimalno pomognu, da se rival još u tunelu, pre izlaska na teren, uplaši onoga što ga čeka kada meč počne - poručuje Ibanjez.

Zvezda je blizu dostizanja još jednog rekorda, ovog puta klupskog, 23 pobede u nizu. To je dodatni motiv.

- Neće biti lako. Imamo rivala koji ovog proleća igra veoma dobro. Znaju da se brane, ali i da stanu na loptu. Ipak, naš motiv je veliki i zapećemo iz sve snage da dođemo do rekorda i uđemo u istoriju kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    17. mart 2016 | 18:18

    Како га "завуче" гробосима. А таман се мукице понадале нешто.

  • Student

    17. mart 2016 | 18:35

    Legenda. Tu su tvoji cigani bice uz vas.

  • BOBAN

    18. mart 2016 | 01:58

    Upasili su se jos u Avgustu nema potrebe vise da ih plasite!!! A vi cete opet u junu da se plasite!!! Pozz...Kairati..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA