Benzema, ovaj put je ozbiljno: Francuski napadač odgovara za pranje para i trgovinu drogom!

Firma čiji je suvlasnik napadač Reala pod istragom da je sarađivala sa kriminalnim organizacijama

  • 0

Karim Benzema doživljava najteže trenutke u karijeri. Istina, isključivo svojom krivicom.

>>> Benzema izbačen iz reprezentacije, preti mu pet godina zatvora!

Gomila saobraćajnih kazni zbog brze vožnje su mačiji kašalj u odnosu na ono što mu se dešava prethodnih godinu dana.

Najpre je bio jedan od aktera seks skandala, kao posrednik u ucenama reprezentativnog kolege Matjua Valbuene, zbog čega je i sklonjen iz nacionalnog tima, a sada se suočava sa još opasnijim optužbama.

Naime, Benzema je u petak "osvanuo" na naslovnoj strani lista "Liberation", koji je otkrio da je napadač Reala bio na saslušanju u tužilaštvu u okviru istrage pranja novca i trgovine drogom.

Francuz nije direktno umešan u ove radnje, ali postoji sumnja da je firma "BN Event company" čiji je on suvlasnik, umešana u pomenute nelegalne poslove.

Prema rečima ljudima bliskih Benzemi, fudbaler je u ovom poslovnom angažmanu, u kojem je od 2014. godine, izgubio mnogo novca.

Istraga ovog slučaja dovela je policiju do Benzeme i ljude iz njegovog okruženja koji takođe vode firmu, sasvim slučajno.

Sve je počelo kao obična akcija uperena protiv uličnih dilera, i onih viših u hijerarhiji kriminalne organizacije koji su bili prisluškivani, kada je policija i došla do saznanja da je u čitavu priču upletena i Benzemina firma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA