RISTIĆ: Bilo mi je nezgodno da uhvatim korak na ovoj poziciji!

Crveno-beli bi dosta mogli da dobiju ovog proleća ukoliko vezista uđe u formu

  • 0

Mladi fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić, strelac u pobedi protiv Spartaka 4:0, izjavio je da očekuje nastavak pobedonosne serije i u odloženom meču protiv Novog Pazara.

Zvezda je protiv Subotičana ostvarila 23. uzastopnu pobedu, izjednačila klupski rekord, a Ristić, koji je psole duže vremena bio starter na najbolji mogući način iskoristio je šansu.

>>> Zvezda uz dva penala deklasirala Spartak i izjednačila klupski rekord!

Tvrda utakmica, kako smo i očekivali. Spartak je ekipa koja nije izgubila nijednu utakmicu ovog proleća, došli su ovde sa namerom da uzmu bodove. Mislim da smo odigrali pametno. U pravo vreme smo postigli prvi gol, posle i drugi i tu je već bilo sve gotovo, posle smo rutinski završili posao. Posle duže vremena sam bio u prvih 11. Bilo mi je malo nezgodno na ovoj poziciji da uhvatim korak i tempo, ali zadovoljan sam kako je sve to izgledalo. Hvatamo formu i idemo dalje - rekao je Ristić za sajt crveno-belih.

On će se posle Novog Pazara pridružiti mladoj reprezentaciji i debitovati za selekciju ispod 21 godine.

- Posle tog jednog pada u karijeri koji sam imao, verujem da su sada došli lepši dani. Ponovo se kockice slažu, ne mogu reći da nisam zaslužio poziv. Zadovoljan sam pozivom, ali sada je potrebno da se pokažem tamo. Sve je to samo početak, najviše od mene zavisi koliko će trajati. Možda je ova utakmica protiv Andore došla u pravom trenutku, da ekipa dobije na samopouzdanju - jasan je bio Ristić.

Zaostala utakmica 26. kola Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u utorak od 15 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA