BOŽOVIĆ: Ovo je nešto što će se retko ponoviti! Sada jurimo rekord Benfike (VIDEO)

Trener crveno-belih osvrnuo se na pobedu njegovog tima u Novom Pazaru

  • 14

Do gostovanja Crvene zvezde u Novom Pazaru bio je Slavoljub Muslin, a od 22. marta Miodrag Grof Božović je taj čija ekipa drži rekord po broju uzastopnih pobeda najtrofejnijeg srpskog kluba.

Crveno-beli su bez većih problema slavili kraj Jošanice rezultatom 4:0 i tako stigli do 24. uzastopne pobede.

- Želim da pozdravim navijače, igrače i klub sa ovim rekordom. Jer, 24 pobede u nizu je nešto što će se retko ponoviti. Ne mogu da kažem da je danas igra bila tečna ili lepa, ali moramo biti zadovoljni. Napravili smo rekord i biće to teško ponoviti. Imamo sad i tu psihološku barijeru, probaćemo da dostignemo rekord Benfike od 29 u nizu, neće biti lako, ali pokušaćemo - rekao je Božović i dodao:

- Mislim da smo imali u početku problem da se naviknemo na teren, koji je mekan i težak, kad smo se privikli napravili smo par dobrih akcija, postigli golove, posle toga smo rutinski priveli meč kraju.

Trener Novog Pazara Zoran Džimi Marić nije bio previše pričljiv.

- Vidite, mislim da smo do prvog gola pružili solidan otpor i odnos je bio ravnopravan. ali, s drugim i trećim golom ekipa se raspala i izgubila veru. Nismo imali ni mentalnu snagu, ni koncentraciju da se suprotstavimo ekipi koja je trenutno bolja od nas - jasan je bio Marić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    22. mart 2016 | 18:03

    Коректан и културан одговор тренера Н.П. Није као неки лузери што траже изговор о наводном "суђењу" иако смо их "тукли" два пута. Видео човек сила ударила и спортски тражио кривицу у својој игри и екипи. За њих има и неке шансе, а други што победе траже из пенала, искључења противничких играча или голова из офсајда, јер су немоћни да игром то остваре, велике су шансе да буду, ако већ нису, бивши.

  • džordž

    22. mart 2016 | 22:18

    mimo teme o rekordima..ovaj božović je ekstra lik i pravi trener,takav bi nam trebao u reprezentaciji..pozitivac koji zna kako do cilja !!

  • Trut

    22. mart 2016 | 18:57

    Hahahaaaa jest vam rekord i liga za rekorde. Da skupim 11 ljudi na ulici imao bih taj rekord. Svi igraci u ligi ne vrijede 10 miliona evra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA