Pobeda Čukaričkog u Lučanima, prvenac Radonjića!

Beogradski klub trijumfovao sa 2:0 protiv Mladosti i ostao u trci za Partizanom na drugom mestu tabele

  • 4

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Mladost u Lučanima 2:0 (1:0) u zaostaloj utakmici 26. kola Superlige Srbije.

U prvom meču u Lučanima posle nedavnih poplava gosti sa Banovog brda slavili su golovima Petra Bojića u 40. i Nemanje Radonjića u 89. minutu, njegovim prvim posle povatka u srpski fudbal.

Čukarički sada zauzima četvrto mesto na tabeli sa 44 boda, koliko ima i Borac, a oba tima tek jedan bod deli od drugoplasiranog Partizana, pa je jasno da će do kraja regularnog dela sezone ova tri tima voditi veliku borbu za mesto broj dva.

Mladost je deseta sa 31 bodom.

Debitantski meč za Čukarički imao je i mladi Stefan Šapić (1997. godište) koji je u 85. minutu zamenio Branislava Jankovića.

- Zadovoljan sam zbog pobede naravno. Domaćin je učinio sve što je bilo u njegovoj moći kako bi teren bio što bolji za igru, ali se videlo već posle dvadesetak minuta zagrevanja da će uslovi biti stvarno teški.

-Što se tiče utakmice, mislim da smo po svemu prikazanom na terenu sasvim zasluženo pobedili. Imali smo i dvojicu debitanata. Radonjić je dobio šansu i postigao gol, nešto kasnije u igru je ušao i Šapić.

Njihova obaveza je da sada nastave da rade još jače i još napornije. Ova pobeda će u svakom smislu mnogo značiti ekipi u nastavku prvenstva - rekao je posle utakmice trener Čukaričkog Milan Lešnjak.

Čukarički u 28. kolu Superlige sledećeg vikenda igra protiv Jagodine u gostima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    27. mart 2016 | 17:52

    Da nije postojao "čudan" splet okolnosti pod kojim su od istih izgubili iz 1-2, sada ne bi imali problem da budu 2. E, sada kako su i zašto izgubili od goreg od sebe? Realno, lavordzije nemaju kvalitet da preokrenu ni protiv nekog drugoligaša.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA