Otvoren košarkaški centar Radivoj Korać (FOTO)

Velika imena srpske košarke prisustvovala su otvaranju ovog centra

  • 1

Otvaranje Košarkaškog centra „Radivoj Korać“ u „Žućkovoj avliji“, koji je izgradila Gradska opština Palilula okupilo je na jednom mestu najveća imena naše košarke.

>>> Na današnji dan država je napravila najveću nepravdu prema jednom srpskom klubu!

Među gostima su bili uz domaćine, predsednika Gradske opštine Palilula Stojana Nikolića i zamenika predsednika Ljubišu Đurovića, najzaslužniji što je od zapuštenog i nedobršenog objekta Gradska opština Palilula izgradila moderan i savremen košarkaški centar.

Ne mestu gde je ponikao Radivoj Korać, najveći as jugoslovenske i srpske košarke, Bora Stanković i Zoran Radović koji su svojim autoritom dopineli da se dobije donacija FIBA, specijalni profesionalni pod, koševi i semafor.

Foto: Promo Foto: Promo

Svečanosti su, takođe, prisustvovali Danilović, Kapičić, Varajić, Milojević, Karadžić, Kovačević, Vučinić, Mitrović, Cvetković, zatim predsednik KSS Dragan Đilas sa potpredsednicima Dejanom Tomaševićem i Igorom Rakočevićem, predstavnici košarkaških klubova, Udruženja prvoligaša i mnogi drugi.

Obrativši se prisutnima gospodin Bora Stanković je rekao:

- Za nas, kako nas zovu „klonferi“, a kako se mi zovemo između sebe „plavi“ ovo je veliki dan, veliki dan pun emocija i pun uspomena. Danas je jedna davnašljnja želja ostvarena zahvaljujući opštini Palilula, a donekle i sa drugih strana. Napori opštine Palilula će sigurno doprineti da će ovde stasavati novi Koraći, novi Rajkovići, Nikolići i svi ostali - istakao je Stanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    9. april 2016 | 07:22

    I opet nije pozvan Moka Slavnic.Ocekujemo njegovu reakciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA