Grof Božović se baš iznenadio kada je posle meča čuo pitanje novinarke o derbiju (VIDEO)

Trener crveno-belih nije bio nezadovoljan igrom svoje ekipe, iako je izbegla poraz u 90. minutu

  • 11

Posle remija u Čačku, gde je Crvena zvezda golom Vieire u 90. minutu sprečila prvi poraz u prvenstvu i drugi poraz od Borca, koji ih je ubedljivo porazio u Kupu na Marakani.

Posle meča Miodrag Božović nije bio nezadovoljan igrom svoje ekipe, a na pitanje novinarke televizije Arena sport Jovane Guzijan, da li je ovo loša uvertira za njegov tim u predstojećem večitom derbiju, koji se igra već narednog vikenda, Grof je imao interesantan odgovor.

- Zašto? Zašto ovo ne bi bila dobra uvertira za derbi? Mislim da smo igrali dobro, imali dve stopostotne šanse, bilo bi sve drugačije da smo bolje otvorili meč.

- Imali smo loš teren danas, koji nije bilo lak za igru. Dali smo gol na kraju zato što smo igrali dobro i napadali i zaslužili smo ga. Mogli smo i pre gola Vieire da izjednačimo kod slobodnog udarca Ristića. U svakom slučaju, mislim da je rezultat bio realan - rekao je Miodrag Božović.

Pogledajte izjavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    10. april 2016 | 18:38

    Zasto?Pa zato gospodine Bozovicu sto se uvijek pamti rezultat.Nece niko razmisljat kakvu je partiju Zvezda pruzila prije sedmicu,mjesec ili godinu dana,nego kojim je rezom mec zavrsen.

  • grobar

    10. april 2016 | 21:24

    Zao mi Zvezde.Ne znam kako ce se snaci u Evropi,ipak je to za njih nova sredina.

  • bosanac

    10. april 2016 | 22:18

    ovaj sudija zadnjh 20minuta nije smio da sudi ni jedan faul blizu zvijezdinog gola, a bilo je oštrh faulov, a igračima borca je dijelio žute i šakom i kapom, sramota.svi komentari su suvišni bruka ako neko na takav naćin želi postati prvak.izjave nekakvog grofa su jadne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA