Za Ginisa: Palermo promenio devet trenera u istoj sezoni?!

Nije da se ovom nismo nadali...

  • 2

Italijanski Palermo je fenomen u svetu fudbala, tačnije to je gazda sicilijanskog kluba Mauricio Zamparini, koji se posle 10, odlučio i na 11. promenu trenera u istoj sezoni?!

Posle samo mesec dana, u prevodu četiri utakmice, Valter Novelino je dobio otkaz (dan posle poraza od Lacija), a njegovo mesto, kako pišu italijanski mediji, zauzeće Davide Balardini, koji je ove sezone već jednom sedeo na klupi "rosanera", u periodu od 10. novembra do 11. januara.

>>> Lacio slavio dok su pored igrača padali topovski udari! (VIDEO)

Ekipa je sa Novelinom na čelu upisala tri poraza i remi, što je nateralo Zamparinija da mu se zahvali na saradnji i krene u potragu za trenerom koji će "podići" ekipu u finišu borbe za opstanak.

Palermo je trenutno treći otpozadi na tabeli Serije A.

>>> Vratio se najveći strah Serije A: Navijačka tuča na Siciliji, o kojoj se priča (VIDEO)

Klub sa Sicilije je počeo sezonu sa Đuzepeom Jakinijem, koji je "izgurao" prvih 12 kola, da bi posle njega na "užarenoj" klupi sedeli Davide Balardini (dva puta), Fabio Vivijani, Đovani Tedesko, Giljermo Šeloto, Đovani Bosi i Valter Novelino.

I Jakini je, poput Balardinija, u istoj sezoni doživeo da dobije otkaz i da ga potom Zamaprini vrati na posao.

Sezona Palerma u jednoj rečenici: devet trenera i 11 smena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    11. april 2016 | 17:15

    Три пута више него комшије. И њима се нису свиђали неки тренери. А има ли да је неко више променио кошаркашких тренера од комшија? И ту су се, чини ми се, показали.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA