Da li biste pre izabrali Čovića ili Vujoševića za novog Ministra sporta? Evo šta kažu kladionice!

Vanja Udovičić je glavni favorit da dobije novi mandat u fotelji ministra omladine i sporta, a u kladioničarskoj ponudi ima još mnogo interesantnih imena

  • 29

Parlamentarni izbori koji se u Srbiji održavaju 24. aprila po pravilu donose i brojne specijale u kladionicama. Tako je, osim klasične pobede ko će od stranaka pobediti, moguće videti ko su favoriti za ministre. Među kandidatima su mnoga interesantna imena.

Meridian je poznat po tome što unosi ovakve specijale u svoju ponudu, a glavni favorit da dobije ministarski mandat u ovom resoru jeste aktuelni ministar Vanja Udovičić. Prepoznat je kao neko ko je uspešno obavio svoj posao tokom proteklog mandata i kvota na njegovu pobedu je 1,6.

Foto: mos.gov.rs Foto: mos.gov.rs

Drugi favorit je Bogdan Obradović, aktuelni selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije.

Pored Udovičića i Obradovića, u ponudi su još neka ineteresantna imena. Vlade Divac, Aleksandar Šapić, Savo Milišević, Nađa Higl, Dragan Đilas, Branko Ružić, Bogdan Obradović... i za kraj Nebojša Čović i Duško Vujošević.

>>> Čović se podsmevao Hrvatima u Zagrebu zbog skupljenog novca za vodotoranj u Vukovaru

Dok je na Čovića kvota oko 80, što pokazuje da su šanse minimalne, na Vujiševića je čak 600, tako da je tek to nerealno.

Pogledajte kako izgleda i kompletna ponuda kandidata za ministra omladine i sporta.

Printskrin: Meridianbet.rs Printskrin: Meridianbet.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    11. april 2016 | 19:11

    Vujoševic je sve zaradio pošteno svojim radom, dok za kandidata btoj 2 nisam bas siguran!

  • Dule

    11. april 2016 | 20:40

    Najtrofejniji srpski trener, covek koji je stvorio MNOGO mladih ugraca i imao velike uspehe. Covic covek sa prepum dosijeom

  • Звезда

    11. april 2016 | 19:37

    Дукљанин може бити први само у пропалом државном пројекту. Свуда где се налазио, а ван политичког утицаја који би га гурао, је последњи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA