Kobijevo savršenstvo van parketa: Vanesa sijala na Brajantovom oproštaju (VIDEO) (FOTO)

Prelepa supruga odlazeće legende Lejkersa slala Kobiju dobre vibracije iz prvog reda

  • 2
Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

U moru slavnih ličnosti koje su se tiskale u prvim redovima "Stejpls Centra" tokom najglamuroznije utakmice sezone, na oproštaju Kobija Brajanta, možda i najveću pažnju medija privukla je prelepa supruga zvezde večeri, Vanesa Brajant. 

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena. Mi sad ne znamo koliko Vanesa ima uspeha u onome što radi, ali da je prava "bomba" - jeste!

>>> Spektakularan odlazak legende: Kobi Brajant na oproštaju ubacio 60 poena! (VIDEO) (FOTO)

Vanesa je u društvu kćerki, Natali Diamante i Điane Marie-Onore, slala dobre vibracije suprugu tokom njegovog poslednjeg čina blistave karijere.

Po završetku utakmice u kojoj je Brajant postigao 60 poena za pobedu Lejkersa protiv Jute, Kobi se u oproštajnom govoru posebno zahvalio Vanesi koja mu je životna saputnica od 1999. godine, kada su se upoznali, a zvanično od 2001. godine kada su stupili u brak.

>>> Dobro ga zapamtite, jer ovo je istorija: Poslednji koš u karijeri Kobija Brajanta (VIDEO)

Ostali su jedno uz drugo i u trenucima najveće krize, 2003. godine, kada je Kobi uhapšen zbog navodnog silovanja 19-godišnje sobarice u jednom hotelu. I tada je Vanesa bila uz supruga.

Oboje su od Lejkersa pre utakmice dobili dijamantsko prstenje sa ugraviranom posvetom u znak sećanja na Brajantovih 20 godina vernosti Lejkersima.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA